Προγνωστικά στοιχήματος | Από διπλασιασμό και πάνω

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Από διπλασιασμό και πάνω

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Οι επόμενες δύο ομάδες που θα προκριθούν στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα, μετά από Κολομβία και Χιλή θα προκύψουν σήμερα. Περού – Βραζιλία και Βολιβία – Βενεζουέλα οι ομάδες που διεκδικούν το εισιτήριο για τα νοκ-άουτ από τον πρώτο όμιλο, με Βραζιλία και Περού να έχουν από 4 βαθμούς, 2 η Βενεζουέλα και κανέναν η Βολιβία. Η τελευταία ελπίζει σε πρόκριση μέσω της 3ης θέσης.

Από το ματς Περού – Βραζιλία προέρχεται η πρώτη επιλογή της ημέρας. Η Βραζιλία έδειξε την πρόθεση να παίξει με την μπάλα κάτω στην πρεμιέρα, έχει τεράστια ποιότητα μεσοεπιθετικά και από τη στιγμή που και το Περού είναι ομάδα που ασκεί πίεση και έχει το γκολ, μοιάζει λογικό το ενδεχόμενο να δούμε μία αναμέτρηση με πολύ γρήγορο ρυθμό και μεγάλο σκορ. Ρισκάρουμε με το Over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, σε απόδοση 2.80 στον stoiximan.

Τα ματς από τις διεθνείς διοργανώσεις είναι και αυτά που ξεχωρίζουν στο κουπόνι πάμε στοίχημα, αφού περιλαμβάνονται αναμετρήσεις και από Κόπα Αφρικα και Γκολντ Καπ ενώ σε επίπεδο πρωταθλημάτων, αυτή την εποχή υπάρχει δράση σε ΗΠΑ και Σκανδιναβία. Από το πρωτάθλημα Νορβηγίας προέρχεται η δεύτερη επιλογή και ειδικότερα το διπλό της Μόλντε στην έδρα της Στρομσγκόντσετ. Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Μόλντε προέρχεται από βαριά ήττα στο Κύπελλο και περιμένουνε να δείξει την απαιτούμενη αντίδραση. Η γηπεδούχος προέρχεται από 3 σερί ήττες και έχει πολλά κενά στην άμυνα. Σήμερα θα έχει νέο προπονητή, όμως είναι δύσκολο να αλλάξει άμεσα η εικόνα της.

Κλείνουμε τις επιλογές μας στα προγνωστικά στοιχήματος με Κόπα Αφρικα και την αναμέτρηση ΛΔ Κονγκό – Ουγκάντα. Υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με το ΛΔ Κονγκό να διαθέτει κάποιους παίκτες με ποιότητα, όπως οι Σεντρίκ Μπακαμπού (φορ), Γιουσούφ Μουλουμπού (μέσος), Αρτούρ Μαζουακού (μπακ-χαφ). Περιμένουμε από την τυπικά γηπεδούχο να αποδείξει την ανωτερότητά της και στον αγωνιστικό χώρο και ο άσος, που προσφέρεται σε απόδοση διπλασιασμού και πάνω, έχει λογική.

 

Τελευταία Νέα