Προγνωστικά στοιχήματος | Σημεία και ειδικά στοιχήματα

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Σημεία και ειδικά στοιχήματα

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Ακόμα μία διεθνής διοργάνωση εκκινεί σήμερα σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Το Κόπα Αφρικα 2019, που θα μας κρατήσει συντροφιά έως τις 19 Ιουλίου, στην Αίγυπτο. Οι «φαραώ», όπως είναι το προσωνύμιο των διοργανωτών, ανοίγουν το πρόγραμμα απέναντι στη Ζιμπάμπουε. Μία χώρα 16 εκατομμυρίων κατοίκων αλλά και 16 επίσημων γλωσσών, μεταξύ των οποίων και τα Αγγλικά.

Είναι η τέταρτη συμμετοχή σε τελική φάση Κόπα Αφρικα για τη Ζιμπάμπουε και ποτέ δεν έχει περάσει τη φάση των ομίλων, με συνολικό απολογισμό 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 6 ήττες. Απέναντι στην Αίγυπτο τώρα και σε 8 ματς μετράει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες. Τόσο στην πρεμιέρα όσο και τη διοργάνωση γενικά, θα προσπαθήσει να σταθεί αξιοπρεπώς. Με δεδομένο πως το τελευταίο διάστημα δύσκολα ανοίγει το ρυθμό στα παιχνίδια της και η Αίγυπτος σκοράρει περισσότερο στο β ημίχρονο, επιλέγουμε με ρίσκο το Χ ημίχρονο/ Ασο τελικό σε απόδοση 3.47 στην Betshop.

Σαν ειδικό στοίχημα και για όσους παίζουν σκόρερ, έχει λογική το ενδεχόμενο να βρει δίχτυα πρώτος ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος προέρχεται από ακόμα μία εξαιρετική σεζόν με τη Λίβερπουλ ενώ είναι ο παίκτης που θα πάρει τις περισσότερες ενέργειες της Αιγύπτου.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά για το στοίχημα από το Γκολντ Καπ και την αναμέτρηση Ονδούρα – Κουρακάο. Υπαρκτή η διαφορά δυναμικής, με την Ονδούρα να διαθέτει παίκτες με μεγαλύτερη ποιότητα αλλά και εμπειρίες, κυρίως από το πρωτάθλημα MLS των ΗΠΑ. Είναι ομάδα που της αρέσει να παίζει πιεστικό ποδόσφαιρο και χαρακτηρίζεται από τη δύναμη. Το ματς είναι θεωρητικά εύκολο για την Ονδούρα και περιμένοντας να μπει με επιθετική τακτική, επιλέγουμε τον άσο στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση διπλασιασμού.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας από το Κόπα Αμέρικα και τον αγώνα Ισημερινός – Χιλή. Αντιστρόφως ανάλογη η εικόνα των δύο ομάδων στην πρεμιέρα. Ο Ισημερινός ήταν κατώτερος του μετρίου και η Χιλή ουσιαστική αλλά και αποτελεσματική. Η εικόνα της πρεμιέρας σε συνάρτηση με το ρόστερ δίνουν στο διπλό τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

 

Τελευταία Νέα