Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Ο παράγοντας έδρα ήταν πάντοτε σημαντικός για όλες τις ομάδες και από αυτό τον κανόνα, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» του Ρικ Πιτίνο σήμερα δίνουν ένα καθοριστικό ματς αναφορικά με την 8άδα και την πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα. Η Μπασκόνια, την οποία φιλοξενεί το «τριφύλλι» είναι η ομάδα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 8η – προνομιούχο θέση – και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο «κυνήγι» της. Ιδανικό σενάριο για τον Παναθηναϊκό σήμερα, είναι να καλύψει την ήττα με διαφορά 9 πόντων από το ματς του πρώτου γύρου, στην Ισπανία και να την ξεπεράσει στην κατάταξη.

Ιδιαιτερότητα του σημερινού αγώνα, το γεγονός πως το κλίμα θα είναι βαρύ, εξαιτίας του χαμού του Θανάση Γιαννακόπουλου, τεράστιου παράγοντα και ιδιοκτήτη της ομάδας (έως το 2012), ο οποίος μαζί με τον αδερφό του, Παύλο, «γιγάντωσαν» τον Παναθηναϊκό. Η ελληνική ομάδα έχει έτσι ένα ακόμα πολύ μεγάλο κίνητρο σήμερα για να φτάσει στη νίκη, ώστε να την αφιερώσει στη μνήμη του. Περιμένουμε από τον Παναθηναϊκό να θελήσει να αξιοποιήσει τη δυναμική της έδρας και να παίξει επιθετικά, όπως συνηθίζει εντός έδρας (ιδίως το τελευταίο διάστημα). Επιλογή μας ο άσος με χάντικαπ 4,5 πόντων στο πρώτο ημίχρονο. Με την ίδια λογική, έχει βάση και ο άσος με -2,5 στην πρώτη περίοδο.

Τα ματς της Ευρωλίγκα ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι, σε μία ημέρα που στο ποδόσφαιρο κυριαρχούν οι αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Euro 19 σε επίπεδο Νέων (U19). Για τις αναμετρήσεις στις δύο αυτές κατηγορίες υπάρχουν αρκετές στοιχηματικές προσφορές* σήμερα. Σε ότι αφορά τώρα τα προγνωστικά στοιχήματος στο ποδόσφαιρο, κρατάμε τον άσο της Ιταλίας στην αναμέτρηση με το Βέλγιο για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Σε αυτή τη φουρνιά παικτών υπάρχουν και κάποιοι που έφτασαν μέχρι τον τελικό στην κάτω των 17 ετών ενώ έχει και το αβαντάζ πως δίνει τα ματς του ομίλου εντός έδρας (θα διεξαχθούν στην Ιταλία).

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Αναλύσεις, στατιστικά και προγνωστικά από το σημερινό πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μπορείτε να δείτε και στο Bet 10, την καθημερινή στοιχηματική εκπομπή που μεταδίδεται μέσα από το κανάλι της Kingbet στο Youtube.

 

Τελευταία Νέα