Γιαννιώτης: Το επόμενο Big Thing του Πανιωνίου

Αντώνης Σαούλης
Γιαννιώτης: Το επόμενο Big Thing του Πανιωνίου

bet365

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης κράτησε για τρίτη φορά απαραβίαστη την εστία του κι ετοιμάζεται για χρονιά καριέρας με τον Πανιώνιο...

Ηταν 19 ετών που έπαιζε βασικός γκολκίπερ σε επαγγελματική κατηγορία! Εκεί τον εντόπισαν τα ραντάρ του Ολυμπιακού. Στον Εθνικό Γαζώρου και στην Γ' Εθνική όταν κι έγραψε 18 εμφανίσεις. Είχε τα προσόντα, είχε το ταλέντο και γι' αυτό οι «ερυθρόλευκοι» τον κατέβασαν στην Αθήνα.

Πως όμως θα μπορούσε μια ομάδα να εμπιστευτεί τα γάντια του βασικού τερματοφύλακα σ' ένα 19χρονο παιδί. Πόσω μάλλον όταν υπήρχε ο Ρομπέρτο στο ρόστερ.

Δόθηκε δανεικός στον Φωστήρα την πρώτη φορά (14 συμμετοχές στην Β' Εθνική), δόθηκε δανεικός στον ΠΑΣ την επόμενη (1 συμμετοχή στο Κύπελλο) και μετά δόθηκε στον Πανιώνιο. Πέρσι έπαιξε μόνο τρία παιχνίδια (βασικός ήταν ο Διούδης) αλλά φέτος στα 24 του εμφανίστηκε η μεγάλη του ευκαιρία. Ο Ανδρέας Γιαννιώτης είναι ο βασικός γκολκίπερ σε μια ομάδα Α' Εθνικής. Αυτό που περίμενε ο ίδιος με ανυπομονησία.

Και δικαιώνει όλους όσους τον πίστεψαν. Μετά από έξι αγωνιστικές ο νεαρός γκολκίπερ έχει κρατήσει το μηδέν στην εστία του στα μισά παιχνίδια. Με Αστέρα Τρίπολη εντός, με Ξάνθη εκτός και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ!

Είναι αυτός που θα βρίσκεται στο τέλος της σεζόν υποψήφιος για την απόκρουση της χρονιάς. Την έκανε στην Θεσσαλονίκη στο τέλος του αγώνα στο μονοκόμματο σουτ του Περόνε και φυσικά χάρισε και το τρίποντο στον Πανιώνιο (τελικό 1-2).



Ο Πανιώνιος έχει φάει πέντε γκολ στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια αλλά εάν θυμηθεί κανείς αυτά τα τέρματα θα διαπιστώσει πως ο νεαρός γκολκίπερ δεν ευθύνεται σε κανένα. Ούτε στα δύο από την Βέροια, ούτε στα δύο από τον Ολυμπιακό ούτε στο γκολ του Ηρακλή.

Κοντρα στην ΑΕΚ μπορεί να μην δέχθηκε τρομερή πίεση (ουσιαστικά χρειάστηκε να επέμβει μόνο μία φορά) αλλά ήταν σταθερότατος σε όλες τις εξόδες, κατεύθυνε σωστά την άμυνά του και συνολικά έδινε ασφάλεια σε όλη την ομάδα.



Κι όλα αυτά για ένα παιδί που έγινε βασικός για πρώτη φορά στην καριέρα του σε επίπεδο Α' Εθνικής και δείχνει να παίζει χρόνια στην μεγάλη κατηγορία. Κρατήσε το όνομα. Ο Ανδρέας Γιαννιώτης θα είναι το επόμενο Big Thing του Πανιωνίου...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα