Κάμπος: Oταν πια είναι ανικανότητα

Κάμπος: Oταν πια είναι ανικανότητα

Αντώνης Σαούλης
Κάμπος: Oταν πια είναι ανικανότητα

bet365

Ο Τζάλμα Κάμπος έχασε κι αυτό το γκολ στο «Καραϊσκάκης» με αποτέλεσμα ν' αγνοεί το γκολ στο πρωτάθλημα μετά από 12 προσπάθειες.

Μία να το πεις ατυχία. Την δεύτερη να βρίσεις την μπάλα. Την τρίτη να τα βάλεις με τον Θεό ή σε όποιον άλλον πιστεύεις. Μετά από 12 τελικές προσπάθειες τι να πεις. Και προσπάθειες όχι με κρεμασμένους αμυντικούς πάνω σου ή με σκοτωμένους μπαλιές. Μία φορά βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση και την έκανε γκολ.

Ο Τζάλμα Κάμπος (περί ου ο λόγος) έβαλε το απίθανο στο Αμστερνταμ κόντρα στον Αγιαξ κι έκτοτε χάνει τ' απίθανα! Δεν έχει σκοράρει στο πρωτάθλημα, δεν έχει σκοράρει στο Europa League και γενικά δεν σκοράρει... Αυτό στερεί βαθμούς από την ομάδα του με αποτέλεσμα μετά από έξι αγωνιστικές να έχει βρεθεί στο -7 από την κορυφή (ξεκίνησε και με -3).

Με την Ξάνθη το έστειλε άουτ. Με την Βέροια κουτούλησε στο δοκάρι. Με τον Ολυμπιακό βγήκε μόνος του και το έστειλε πάλι άουτ. Τρία γκολ εάν έβαζε ο ΠΑΟΚ θα είχε πολύ καλύτερη τύχη. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό με την περίπτωσή του; Είναι ότι έχει τις περισσότερες τελικές στο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ μετά τον Ροντρίγκες (17 έναντι 12). Ομως ο Γκάρι έχει πετύχει και δύο γκολ. Ο Κάμπος έχει 0 στις 12. Επαναλαμβάνουμε. 0 στις 12!



Στο «Καραϊσκάκης» τον βοήθησε μέχρι και ο... Μπέντο για να σκοράρει αλλά αυτός δεν! Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού έβαλε ως αριστερό μπακ τον Βιάνα ο οποίος αλλού πατούσε κι αλλού βρισκόταν! Κι όμως. Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ δεν τον ταλαιπώρησε και στη μία φάση που βγήκε στο πρώτο ημίχρονο στην πλάτη του Ντα Κόστα έφτασε μέχρι τον Καπίνο κι εν τέλει έπεσε πάνω του...

Ολα αυτά θα είχαν ξεχαστεί ωστόσο εάν τελείωνε σωστά την φάση στο 61'. Ο Τσίμιροτ του έβγαλε μια εκπληκτική κάθετη στον χώρο (τα στόπερ του Ολυμπιακού έπαιζε πιο ψηλά από τα μπακ) και ο Κάμπος κάνοντας κίνηση φορ βρέθηκε απέναντι από τον Καπινό.

Είχε πολλές επιλογές. Να περάσει τον γκολκίπερ των «ερυθρολεύκων», να τον σκάψει (είχε βγει αρκετά από την εστία του) να τον πλασάρει σωστά. Εντούτοις ο Τζάλμα Κάμπος βιάστηκε. Χωρίς κοντρόλ αποφάσισε να πλασάρει με τη μία και την ταχύτητα που είχε με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει άουτ.





Στο πρόσωπο του Κάμπος βεβαίως βλέπετε την αστοχία ολόκληρου του ΠΑΟΚ. Ο «Δικεφάλος του Βορρά» έχει μόλις 6 γκολ σε 88 τελικές που έχει κάνει στο πρωτάθλημα (1 γκολ ανά 15) και έχει δεχτεί 4 στις 40 τελικές που του έχουν κάνει (1 γκολ ανά 10). Ο Κάμπος έχει 0/12. Ο Κλάους 0/19. Ο Μπίσεσβαρ 1/11. Ο Ροντρίγκες 2/17. Ο πιο εύστοχος παίκτης του ΠΑΟΚ με διαφορά από τον δεύτερο είναι ο Ευθύμης Κουλούρης.

Ο νεαρός επιθετικός έχει δύο γκολ στις πέντε τελικές που έχει κάνει. Και φυσικά είναι το μοναδικό διπλό του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη (0-0 με Βέροια, ήττα από Ολυμπιακό). Γιατί πολύ απλά κάποιος βρέθηκε να κάνει γκολ τις φάσεις που έφτιαξε η ομάδα...



Ο Τζάλμα Κάμπος είναι δίχως αμφιβολία ο αδύναμος κρίκος του Match Review για την 8η αγωνιστική. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αντικατοπτρίζεται και όλη η επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ. Ενας ΠΑΟΚ που μετά από έξι αγωνιστικές βρίσκεται στην 7η θέση μαζί με την Ξάνθη με μόλις 8 βαθμούς...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ 2:53 ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΤΖΑΛΜΑ ΚΑΜΠΟΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα