Οι μεσοεπιθετικοί... κρατούν τον Ατρόμητο!

Οι μεσοεπιθετικοί... κρατούν τον Ατρόμητο!

Νίκος Μαρούδας
Οι μεσοεπιθετικοί... κρατούν τον Ατρόμητο!

bet365

Ο Ατρόμητος παραμένει... άσφαιρος από την επιθετική του γραμμή, όμως οι μεσοεπιθετικοί του τον κρατούν στο κόλπο της 5άδας! Το Match Review του gazzetta.gr, αναλύει...

Το φετινό πρωτάθλημα για τον Ατρόμητο άρχισε με στόχο να μην θυμίσει σε τίποτα το περσινό. Η αρχή όμως ήταν απογοητευτική. Το 0/2 έφερε αλλαγή προπονητή και από τότε όλα έχουν αλλάξει... Ή μάλλον σχεδόν. Η επιθετική γραμμή παραμένει στο μηδέν. Παρ' όλα αυτά, ο Ατρόμητος είναι σε απόσταση αναπνοής από την πεντάδα!

Οι Περιστεριώτες, έχουν καταφέρει να φτάσουν τους 10 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Η λογική λέει πως για να γίνει αυτό, πήραν... μπρος οι μηχανές στην επίθεσή τους. Έλα όμως που Λε Ταλέκ και Παπαδόπουλος παραμένουν στο μηδέν! Τι είναι αυτό που κρατάει... ζωντανό τον Ατρόμητο για την Ευρώπη; Η μεσοεπιθετική του γραμμή.

Με την έλευση Κορακάκη, οι Τόνσο, Λημνιός, Βασιλείου, Στόιτσεφ και Ούμπιδες έχουν πάρει την ομάδα πάνω τους. Όσο Παπαδόπουλος και Λε Ταλέκ δεν βρίσκουν δίχτυα, οι εξτρέμ και το δεκάρι της ομάδας λυτρώνουν τον Ατρόμητο! Η αρχή έγινε από τον «Ούμπι» στην πρώτη νίκη. Συνέχισε με το πρώτο του Τόνσο και κόντρα στον Ηρακλή οι Αργεντινοί σκόραραν τα δεύτερα φετινά τέρματά τους.

Στην Θεσσαλονίκη, αυτός που οδήγησε όμως τον Ατρόμητο στη νίκη είναι ένας άλλος εξτρέμ. Ο Στόιτσεφ. Ο Σέρβος μπήκε αλλαγή και κατάφερε να κερδίσει το πέναλτι για το 0-1 και να δώσει στον Τόνσο το 1-2. Μέχρι τότε οι Λημνιός και Βασιλείου πάλευαν, είχαν όρεξη, αλλά κάτι δεν έκαναν καλά στην τελική πάσα.

Ο Γιώργος Κορακάκης μόνο χαρούμενος μπορεί να είναι απ' όσα βλέπει μεσοεπιθετικά από τον Ατρόμητο. Ενεργοποίησε τον Στόιτσεφ, που επί Δέλλα είχε χάσει την θέση του από τον Γροντή (!), έβαλε τον Τόνσο στη φυσική του θέση και εκμεταλλεύεται στο επαρκώ τις ικανότητες των μικρών. Λημνιός και Βασιλείου διαθέτουν πολύ ταλέντο. Μέσα στη χρονιά αυτό θα φανεί και σε αριθμούς.

Στο Περιστέρι βλέπουν αυτή τη στιγμή την ομάδα τους να βρίσκεται στην τέταρτη θέση σε τριπλή ισοβαθμία. Πως να μην σκέφτονται ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερα αν σκοράρουν και οι επιθετικοί; Μέχρι εδώ ο Ατρόμητος τα έχει πάει καλά. Αν είχε πάρει κάτι και από τα δύο πρώτα ματς θα είχε τέλεια βαθμολογική συγκομιδή.

Ακόμα και έτσι όμως είναι πάρα πολύ καλά. Ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα με Ολυμπιακό, ΑΕΚ (εκτός), Πανιώνιο, ΠΑΟΚ (εκτός), ΑΕΛ (εκτός), Παναθηναϊκό. Παιχνίδια που θα δείξουν πολλά για το μέλλον του Ατρόμητου σε αυτό το πρωτάθλημα. Ο Κορακάκης θέλει να έχει τους μεσοεπιθετικούς του σε καλή κατάσταση σε αυτά τα ματς και ελπίζει πως μισή φάση από τα φορ επιτέλους θα γίνει γκολ. Αυτό και... φωτογράφισε μετά το ματς με τον Ηρακλή στη συνέντευξη Τύπου. Εκεί είπε: «Είχαμε ευκαιρίες, αλλά θέλουμε δουλειά, γιατί πρέπει πιο εύκολα να "καθαρίζουμε" τα παιχνίδια».

Μέχρι τον Γενάρη, λοιπόν, ο νεαρός τεχνικός θα προσπαθήσει να πάρει ότι περισσότερο μπορεί από εκεί. Πίσω από τον επιθετικό. Αν τώρα καταφέρουν και οι δύο έμπειροι επιθετικοί που διαθέτει ο Ατρόμητος να βρουν δίχτυα, τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα. Αν όχι, δεδομένα τον Ιανουάριο οι Περιστεριώτες θα βγουν στην αγορά για να βρουν έναν γρήγορο επιθετικό. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως και η ταχύτητα, είναι κάτι που λείπει αυτή τη στιγμή από την ομάδα των Δυτικών Προαστίων...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα