Πλατέλλας στο gazzetta.gr: «Μέχρι τέλους για πρωτάθλημα»

Πλατέλλας στο gazzetta.gr: «Μέχρι τέλους για πρωτάθλημα»

bet365

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας έκλεψε την παράσταση στη Λάρισα και μίλησε στο Match Review του Gazzetta.gr μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της ΑΕΛ! ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΣΙΜΠΟΓΙΑΝΝΗΣ.

Όχι απλά έπιασε την ευκαιρία από τα… μαλλιά, αλλά τις έριξε και δύο χαστούκια. Ο Βαγγέλης Πλατέλλας έπαιξε για πρώτη φορά, φέτος, βασικός στο πρωτάθλημα και χρειάστηκε λιγότερο από τέσσερα «γεμάτα» λεπτά για να βρει δίχτυα. Και μέσα σε μισή ώρα, είχε κάνει ότι περνούσε από το χέρι του, για να κλειδώσει η ΑΕΚ το τρίποντο στην έδρα της ΑΕΛ.

Μπορεί αυτό να ήρθε με άγχος, τελικά, αλλά ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός της Ένωσης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, αφού φρόντισε να πάρει από τους… ώμους των συμπαικτών του, το βάρος της ήττας στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να δώσει χρόνο στον Τιμούρ Κετσπάγια, για να αλλάξει την κατάσταση που ήταν εις βάρος του.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του επεισοδιακού αγώνα στην Λάρισα, ο 28χρονος μίλησε στο gazzetta.gr για την μεγάλης σημασίας νίκη της Ένωσης, σε μία δύσκολη, όπως την χαρακτήρισε, έδρα, αλλά και για τα πολλαπλά οφέλη των τριών βαθμών, που γίνονται ιδανικό «γιατρικό» για την κρίση που είχε δημιουργηθεί στην Ένωση.

Φυσικά, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στους προσωπικούς του στόχους, το... μότο της ζωής του, αλλά και την πιθανότητες να κατακτήσει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα.

Επέστρεψες στην αρχική σύνθεση της ΑΕΚ και κατάφερες να βρεις δίχτυα, δύο φορές μάλιστα και να οδηγήσεις την ομάδα σου στην νίκη...

Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, σε μία έδρα που δε περνάς εύκολα, οπότε το πιο σημαντικό από όλα, είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ερχόμασταν από μία δύσκολη περίοδο, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» και με την νίκη αυτή παίρνουμε ψυχολογία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Κι εγώ, φυσικά, ακόμα πιο πολύ, για τα γκολ που πέτυχα και που βοήθησαν την ομάδα. Βέβαια, όλα είναι ομαδική δουλειά, δεν κάνει κανένας τίποτα μόνος του, είμαστε μία οικογένεια, όλοι μαζί πορευόμαστε και θα δουλέψουμε σκληρά για να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά μπορούμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ

Μίλησες για δύσκολη περίοδο. Πως δουλέψατε για να παρουσιαστείτε σήμερα έτοιμοι και να την αφήσετε πίσω σας με αυτή τη νίκη;

Σίγουρα ήμασταν απογοητευμένοι από το ντέρμπι, που δε καταφέραμε να κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους, αλλά προσπαθήσαμε να το αφήσουμε πίσω μας. Δε μπορούσαμε να αλλάξουμε κάτι σε αυτό, οπότε έπρεπε να δούμε την επόμενη ημέρα και πως θα επανορθώσουμε Στεναχωρηθήκαμε πάρα πολύ, αλλά ως επαγγελματίες, δεν επιτρέπεται να σταθούμε εκεί και να το αφήσουμε να μας κάνει περισσότερο κακό. Από εκεί και πέρα, δουλεύαμε σκληρά από την επόμενη ημέρα, γιατί ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα δε τελειώνει σε ένα παιχνίδι, έχει ακόμα δρόμο. Και αυτός, είναι μεγάλος, οπότε θα προσπαθήσουμε να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται.

Η διακοπή βοήθησε για να δουλέψετε ή ήταν κακό, γιατί δε μπορούσατε άμεσα να επανορθώσετε;

Όταν κάνεις μία ήττα, ειδικά… τέτοια, θες να παίξεις “αύριο”, για να αλλάξει το κλίμα. Αλλά υπάρχει και η θετική πλευρά, ότι όντως μπορούσαμε να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας και να το αφήσουμε πίσω μας.

Τα σενάρια για τον προπονητή και την πιθανή απόλυσή του, πόσο σας επηρέασαν;

Δεν μπορώ να αναλύσω εγώ για τα όσα ακούγονται, εμείς ακολουθούμε τις οδηγίες που παίρνουμε από τον προπονητή μας και δουλεύουμε πάνω σε αυτά που μας λέει. Τώρα, σίγουρα κάποια πράγματα που ακούμε μας επηρεάζουν, άνθρωποι είμαστε, αλλά έχουμε μάθει να κλείνουμε τα αυτιά μας. Είμαστε επαγγελματίες και δε γίνεται να αφήνουμε όλα αυτά να μας αποσπούν από τον στόχο μας.

Στα του αγώνα, τώρα, πόσο σημαντική είναι αυτή η νίκη για εσάς;

Σίγουρα, είναι πολλά τα κέρδη από αυτό το τρίποντο. Περάσαμε από μία έδρα όπου ο Ολυμπιακός έχασε, κόντρα σε μία ομάδα που για κανένα δεν είναι εύκολη αντίπαλος. Για μένα είναι πολύ μεγάλη η νίκη, ειδικά στην στιγμή που έρχεται, αφού μας βοηθάει, όπως είπα, να πάρουμε ψυχολογία για την συνέχεια.

Από την δική σου, πολύ καλή εμφάνιση, τι κρατάς;

Σίγουρα είναι σημαντικό να σκοράρεις, ειδικά δύο γκολ, αλλά αυτό τελειώνει εδώ. Το μόνο που μένει, είναι η χαρά που κατάφεραν να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει τους τρεις βαθμούς. Κι από αύριο, δουλειά, για να είμαι πάντα έτοιμος και συνεχώς καλύτερος.

Είσαι αισιόδοξος για την συνέχεια; Είναι έτοιμη η ΑΕΚ να... χτυπήσει το πρωτάθλημα;

Σίγουρα, αν δεν έχεις στόχους και όνειρα δεν έχεις ζωή. Από εκεί και πέρα, εγώ πιστεύω ότι θα το πάμε μέχρι τέρμα. Δε ξέρω αν θα καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι θα το παλέψουμε με αξιώσεις και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο. Θα τα δώσουμε όλα, αυτό το υπόσχομαι, για να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας και εμάς περίφανους για ότι πετύχουμε.

Οι προσωπικοί στόχοι, ποιοι είναι;

Δε μου αρέσει να σταματάω ποτέ, ονειρεύομαι και στοχεύω πάντα στο το καλύτερο. Έτσι έχω μάθει να ζω! Θέλω να έχω την υγεία μου και την οικογένειά μου καλά, γιατί αυτά είναι τα πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή μας και από εκεί και πέρα, με δουλειά, θα παλέψω για το καλύτερο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα