Τώρα αρχίζουν (για τον ΠΑΟΚ) τα δύσκολα…

Τώρα αρχίζουν (για τον ΠΑΟΚ) τα δύσκολα…

Τώρα αρχίζουν (για τον ΠΑΟΚ) τα δύσκολα…

bet365

Δεύτερη σερί ισοπαλία για την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς, όμως μετά τη διακοπή τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα, με 7 ματς σε 22 μέρες. Το Match Review του Gazzetta αναλύει.

Ο Βλάνταν Ίβιτς βλέπει κάτι παραπάνω από ευεργετική τη διακοπή του πρωταθλήματος, έστω κι αν θα του λείπουν επτά διεθνείς, που δεν προβλέπεται να... πάρουν ανάσα…

Οι υπόλοιποι, λογικά, θα ξεκουραστούν μέσα στο 15νθήμερο της διακοπής, ακολουθώντας ένα ειδικό πρόγραμμα, σε πολύ πιο χαμηλές στροφές, αν και μέσα σ’ όλα υπάρχει η έξτρα υποχρέωση με το ταξίδι στο Βελιγράδι και το φιλικό παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στην Παρτιζάν.

Όμως, τα… χειρότερα για μια ομάδα, που έχει δώσει μέχρι τώρα 10 επίσημα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, έρχονται με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και την επιστροφή στη δράση.

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει για τα καλά σε ρυθμούς ντέρμπι, έχοντας να δώσει 7 αγώνες μέσα σε 22 ημέρες, συγκεκριμένα από τις 16 Οκτωβρίου και το ματς με τον Ηρακλή στην Τούμπα μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου όταν και θα επισκεφθεί τη Νέα Σμύρνη για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Το πρόγραμμα-φωτιά, περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος, δύο ευρωπαϊκές αναμετρήσεις και την πρεμιέρα του κυπέλλου. Κι όχι όποια κι όποια ματς. Και Ολυμπιακό, και ΑΕΚ, και Αναστασιάδη, και Αζερμπαϊτζάν, και Νέα Σμύρνη. Απ’ όλα έχει το… μενού.

Έχουμε και λέμε:

16 Οκτωβρίου: ΠΑΟΚ – Ηρακλής (πρωτάθλημα)
20 Οκτωβρίου: Καραμπάγκ - ΠΑΟΚ (Europa League)
24 Οκτωβρίου: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 23/10 (πρωτάθλημα)
25/26 Οκτωβρίου: ΠΑΟΚ - Λάρισα (κύπελλο)
30 Οκτωβρίου: ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (πρωτάθλημα)
03 Νοεμβρίου: ΠΑΟΚ - Κάραμπαγκ (Europa League)
06 Νοεμβρίου: Πανιώνιος – ΠΑΟΚ (πρωτάθλημα)

Πέρσι τέτοια εποχή, με ανάλογο πρόγραμμα-φωτιά, ο Ιγκόρ Τούντορ για να σώσει, μέσω του πρωταθλήματος, τη θέση του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, αποφάσισε και άφησε στην άκρη στην Ευρώπη. Τελικά, πλήρωσε και για τον αποκλεισμό από τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά όταν το κατάλαβε ήταν πολύ αργά...

Στο ερώτημα «τι θα κάνει ο Ίβιτς» η απάντηση, μάλλον, είναι εύκολη: θα παίξει κανονικά και στην Ευρώπη τα παιχνίδια – κλειδιά για την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Κάραμπαγκ. Ο Σέρβος τεχνικός γνωρίζει πως οι απαιτήσεις του κόσμου είναι υψηλές και στο πρωτάθλημα, καλείται λοιπόν να διαχειριστεί πολύ καλά το «Κυριακή – Πέμπτη – Κυριακή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα