Σεμπά: «Xαρούμενος που με εμπιστεύεται ο Μπέντο»

Σεμπά: «Xαρούμενος που με εμπιστεύεται ο Μπέντο»

bet365

Ο Σεμπά έφτιαξε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και μίλησε μετά το τέλος του ματς, από τη μεικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης» στο Match Review του gazzetta.gr για τον τρόπο που ήρθε η νίκη.

H συνεχής παρουσία του στην 11άδα... έχει κάνει πολλούς να πουν «πάλι ο Σεμπά»;

Ο ίδιος, όμως, μέσω της δουλειάς του δείχνει το πόσο χρήσιμος μπορεί να είναι για τον προπονητή και την ομάδα. Εξάλλου ήδη μετρά 9 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις που έχει συμμετάσχει η ομάδα του. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι μόνο στο εκτός έδρας με την Μπερ Σεβά δεν αγωνίστηκε απ' όσα ματς έχει δώσει φέτος ο Ολυμπιακός.

Εχει κερδίσει την εμπιστοσύνη (και) του Μπέντο και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, από τα δικά του πόδια, έφτασε η μπάλα στο Ιντέγε και από εκεί στα δίχτυα του Ανέστη, ενώ παραλίγο να σκοράρει και ένα πανέμορφο γκολ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Ο Σεμπά μετά τα γκολ με Αρούκα και Βέροια... πανηγύρισε και την πρώτη του φετινή ασίστ, με την ερυθρόλευκη φανέλα και δηλώνει στο Match Review του gazzetta.gr έτοιμος να συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό.

Παράλληλα, στέκεται στην εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και ξεκαθαρίζει πως οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι σε καλό δρόμο.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που νικήσαμε. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά απόψε και που εγώ έδωσα την πάσα στο πρώτο γκολ και που έτσι φτάσαμε στη νίκη», είπε αρχικά στο gazzetta.gr από τη μεικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης» ο Βραζιλιάνος.

Κόντρα στην ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός μπήκε... φουριόζος στον αγωνιστικό χώρο, ασκώντας πίεση στην αντίπαλη άμυνα και πιέζοντας ψηλά. Σίγουρα, σ΄αυτό το στιλ παιχνιδιού βοήθησε πολύ κι ο Σεμπά, με τον ίδιο να συμφωνεί σ΄αυτό, λέγοντας:

«Σίγουρα βοήθησε το στιλ παιχνιδιού μου που είναι να πιέζω μπροστά. Γι' αυτό προπονούμαι. Επρεπε να πιέσουμε, το κάναμε και πήραμε το ματς».

«Σε βλέπουμε συνεχώς στην 11άδα, όντας ένα από τα πιο βασικά κομμάτια στις επιλογές του προπονητή σου», του λέμε στη συνέχεια της κουβέντας μας με τον ίδιο να απαντά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο προπονητής με εμπιστεύεται και εγώ οφείλω να συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό, ώστε να βοηθάω την ομάδα».

Το 3-0 αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς ή πιστεύεις ότι θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο;

«Είχαμε κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρουμε, αλλά το 3-0 είναι πολύ καλό αποτέλεσμα».

Η γνώμη σου για την εικόνα της ομάδας ενόψει και των ματς που έρχονται, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος;

«Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και οφείλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι για τα δύσκολα ματς που ακολουθούν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα