Ούμπιδες: «Ξεκινάει άλλο πρωτάθλημα για τον Ατρόμητο»

Ούμπιδες: «Ξεκινάει άλλο πρωτάθλημα για τον Ατρόμητο»

Νίκος Μαρούδας
Ούμπιδες: «Ξεκινάει άλλο πρωτάθλημα για τον Ατρόμητο»

bet365

Το σύνθημα για την αντεπίθεση του Ατρόμητου, δίνει μέσω του Match Review του gazzetta.gr, ο Χαβιέρ Ούμπιδες που οδήγησε τους Περιστεριώτες στην πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Σε όλες τις μεγάλες... φουρτούνες, οι παλιοί και οι πιο έμπειροι είναι αυτοί που βγαίνουν μπροστά. Σε όλες τις δουλειές, παντού, όλα τα χρόνια. Έτσι έγινε και την Κυριακή στο Περιστέρι. Ο Χαβιέρ Ούμπιδες, με μια πραγματική γκολάρα, έχει κάνει το 1-0 κόντρα στον Αστέρα. Τρέχει προς την εξέδρα και δείχνει τον εαυτό του. «Εγώ είμαι εδώ, μην φοβάστε», ήταν σαν να φώναζε στον κόσμο, ο οποίος ανακουφισμένος πλέον τον αποθέωνε.

Τα πειράγματα πολλά και στα αποδυτήρια. Τέτοιο γκολ που πέτυχε τα προκαλεί... Ο «Ούμπι» όμως και πάλι ταπεινός. Ο γνωστός Αργεντινός που εδώ και χρόνια βάζει την ομάδα πάνω από το «εγώ». Το κεφάλι χαμηλά και ήδη το μυαλό στη Ξάνθη.

Μια ταπεινότητα που φάνηκε και στα λόγια του στο Match Review του gazzetta.gr. Δυσκολευτήκαμε να τον κάνουμε να μας πει κάτι για το γκολ του. Πάλι η ομάδα πάνω απ' όλα. Μας μίλησε όμως για το τι άλλαξε, για την συνέχεια, για την Ξάνθη. Όλα αυτά χωρίς να μιλήσει ποτέ για τον εαυτό του. Πάντα σε πρώτο πληθυντικό, πάντα στο εμείς και όχι στο εγώ!

Πρώτη νίκη για τον Ατρόμητο μετά από αλλαγή προπονητή. Τι άλλαξε και φτάσατε σε αυτή τη νίκη;

«Τίποτα δεν άλλαξε... Κερδίσαμε ένα παιχνίδι, ξέραμε ότι δεν ήμασταν καλοί στο ξεκίνημα και ήμασταν πολύ στεναχωρημένοι γι' αυτό. Έφυγε ένας πολύ καλός άνθρωπος και προπονητής, αλλά δεν είχαμε παίξει αυτό που έπρεπε στα προηγούμενα παιχνίδια και δυστυχώς είχαμε αυτή την εξέλιξη. Εμείς μείναμε εδώ όμως και προσπαθούμε, τα δίνουμε όλα όπως πρίν για να αλλάξουμε την κατάσταση».

Σε αυτή την εβδομάδα, ο Γιώργος Κορακάκης άλλαξε κάτι και είδαμε ένα καλύτερο πρόσωπο από τον Ατρόμητο;

«Τι μπορεί να αλλάξει σε τόσο λίγο χρόνο; Εμείς και με τον Δέλλα και τώρα είμαστε οι ίδιοι. Δουλεύουμε κάθε μέρα, τα δίνουμε όλα σε κάθε προπόνηση, αλλά μέχρι σήμερα τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θέλαμε. Αυτό ήταν το κακό για εμάς, αλλά σήμερα κερδίσαμε ένα παιχνίδι που μας δίνει ψυχολογία και δύναμη στον κόσμο να είναι δίπλα μας. Κάτι που χρειαζόμαστε...».

Θεωρείς ότι βγάλατε και εγωισμό κόντρα στον Αστέρα;

«Σε κανέναν ποδοσφαιριστή δεν αρέσει να χάνει. Ήμασταν πολύ στεναχωρημένοι που δεν μπορούσαμε να παίρνουμε τους βαθμούς, αλλά πάνω απ' όλα εμείς θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».

Έβαλες ένα τρομερό γκολ, το οποίο έδωσε και την πρώτη νίκη στην ομάδα σου. Σου ήρθε η μπάλα και είπε θα σουτάρω;

«Εντάξει, ήταν ένα ωραίο γκολ... Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι κερδίσαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό που θέλαμε δηλαδή και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαι πολύ χαρούμενος που το δικό μου γκολ μας έδωσε τους τρεις βαθμούς».

Την συνέχεια πως την βλέπεις; Θεωρείς πως πέρασε η άσχημη περίοδος για τον Ατρόμητο;

«Από την Κυριακή έχει ξεκινήσει άλλο πρωτάθλημα για εμάς. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα ακόμα, αλλά ήδη σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την Ξάνθη. Την Κυριακή λίγο χαλαρώσαμε, χαρήκαμε με τη νίκη, ανεβήκαμε ψυχολογικά, όμως πλέον έχουμε το μυαλό μας μόνο στην Ξάνθη».

Ο κόσμος είχε την ευκαιρία για πρώτη φορά φέτος να είναι στο πλευρό σας. Σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα στήριξε και στα 90 λεπτά την προσπάθεια σας... Ήταν μια έξτρα βοήθεια;

«Είναι πολύ καλό και για τον κόσμο και για εμάς να είμαστε όλοι μαζί. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ξέρουμε, όπως είπα και πριν, πως δεν κάναμε καλό ξεκίνημα και ούτε ο κόσμος, αλλά ούτε και εμείς δεν ήμασταν χαρούμενοι. Όμως πλέον ξεκινάει ένα άλλο πρωτάθλημα για τον Ατρόμητο και πιστεύω πως θα είμαστε πάλι όλοι μαζί, όπως πάντα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα