Αγνοείται Κολομβιανός «τρομοκράτης»

Αγνοείται Κολομβιανός «τρομοκράτης»

Αντώνης Σαούλης
Αγνοείται Κολομβιανός «τρομοκράτης»

bet365

Από τα γκολ με Αρσεναλ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ πέρσι, εκτός ευρωπαϊκής λίστας και μόνιμα ντεφορμέ φέτος. Ο Φελίπε Πάρντο είναι ο αδύναμος κρίκος της 4ης αγωνιστικής.

ΟΚ. Συνολικά ο Ολυμπιακός μπήκε στη φετινή σεζόν εμφανώς αλλαγμένος σε σχέση με όλα όσα είχε δείξει την περσινή σεζόν. Με ελάχιστες αλλαγές βρέθηκε ν' αποκλείεται από την Χάποελ Μπερ Σεβά και να... ματώνει κόντρα στην Αρούκα όταν πριν από 10 μήνες έκανε διπλό μέσα στο Λονδίνο και με αντίπαλο την Αρσεναλ.

Οπότε δεν ήταν πρόβλημα μόνο ενός ποδοσφαιριστή. Ομως η περίπτωση του Φελίπε Πάρντο χρήζει έρευνας. Το πως δηλαδή ένας παίκτης που την περσινή σεζόν σκόραρε σε όλες τις διοργανώσεις (Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ) φέτος να είναι σκιά του εαυτού του. Για την ακρίβεια ν' απέχει πολύ από τον παίκτη που είχαμε δει την περσινή χρονιά.

Σας θυμίζουμε πως εκτός από το γκολ που είχε πετύχει μέσα στο Λονδίνο, ο Κολομβιανός ήταν και ο άνθρωπος που σκόραρε δύο γκολ στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ κι έκανε το 0-1, 2-1 με συνοπτικές διαδικασίες. Ο Πάρντο τελείωσε την περσινή σεζόν έχοντας πετύχει οκτώ γκολ και επτά ασίστ. Φέτος όμως;





Είναι πολύ νωρίς και γι' αυτό βρίσκεται στην συγκεκριμένη κατηγορία μιας και αναφερόμαστε στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ομως ήδη ο Πάουλο Μπέντο τον άφησε εκτός ευρωπαϊκής λίστας! Κίνηση που ναι μεν εξέπληξε αρκετό κόσμο, όμως ταυτόχρονα έδειξε ότι ο Πορτογάλος είναι ένας κανονικός προπονητής (καλός ή κακός θα το κρίνουμε μέσα στη σεζόν).

Ο Μπέντο έκρινε με βάση τα ποδοσφαιρικά κριτήρια και τα όσα είχε δει στα ματς και στις προπονήσεις και όχι άλλων κριτηρίων. Το αναφέρουμε αυτό γιατί Μπέντο και Πάρντο έχουν τον ίδιο ατζέντη. Τον Κάρλος Γκονζάλβες. Οπότε πολύ εύκολα θα μπορούσε να βάλει τον Κολομβιάνο και όχι τον Σεμπά.

Ο Πάρντο λοιπόν χρησιμοποιήθηκε ως βασικός στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, με τον Μπέντο να κάνει ένα εκτεταμένο rotation αλλά να μη του βγαίνει στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πρώτη αλλαγή στο ημίχρονο να γίνει ο Κολομβιανός!

Δικαίως; Εάν κρίνουμε από την εξέλιξη του αγώνα; Δικαίως. Εάν δούμε και τους αριθμούς του Πάρντο; Τότε θα καταλάβουμε την κίνηση του Μπέντο. Ο Κολομβιανός σε 45 λεπτά αγώνα πρόλαβε κι έκανε έξι λάθη.

Τα περισσότερα από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού! Ο Μιλιβόγεβιτς είχε 5 σε 95 λεπτά αγώνα, ο Τσόρι άλλα τόσα σε 73 λεπτά... Είχε μόνο μία σωστή προωθητική πάσα (!) και δεν κέρδισε ούτε ένα φάουλ! Με λίγα λόγια στα 45 λεπτά δεν έκανε σχεδόν τίποτα. Για την ακρίβεια έκανε μόνο λάθη...

Δίχως αμφιβολία είναι ο αδύναμος κρίκος της 4ης αγωνιστικής και μένει να δούμε για πόσο καιρό θα παραμείνει ντεφορμέ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα