Ένας μάγος που λάμπει μέσα από το πλήθος!

Ένας μάγος που λάμπει μέσα από το πλήθος!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ένας μάγος που λάμπει μέσα από το πλήθος!

bet365

Ο Μάρκο Μαρίν έδειξε από την πρεμιέρα τις ηγετικές του ικανότητες του και μετά το... χρυσό του ντεμπούτο στο ελληνικό πρωτάθλημα μίλησε στο Match Review του gazzetta.gr για τον Ολυμπιακό και το μέλλον.

Βρισκόμαστε στην 22η μέρα του Αυγούστου κι ο Μάρκο Μάριν πατά το πόδι του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τις πρώτες πρωινές ώρες, με αρκετούς φίλου του Ολυμπιακού να τον υποδέχονται.

«Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να το δείξω αυτό μέσα στο γήπεδο. Και φυσικά να κερδίσω όλους τους τίτλους που μπορώ με τον Ολυμπιακό», δήλωνε τότε ο 27χρονος, ο οποίος ήθελε (και θέλει) να αφήσει πίσω του την περιπλάνηση σε Σεβίλλη, Φιορεντίνα, Άντερλεχτ και Τράμπζονσπορ, έχοντας επιλέξει για επόμενο σταθμό της καριέρας του τον Ολυμπιακό.

Μιλάμε για έναν παίκτη που έκανε... παπάδες με την Γκλάντμπαχ και την Βέρντερ Βρέμης, αναγκάζοντας την Τσέλσι να δαπανήσει το 2012 8.000.000 ευρώ.

Τέσσερα καλοκαίρια μετά, οι πρωταθλητές Ελλάδας δίνουν στους «μπλε» 3.000.000 ευρώ και στον ίδιο 1.000.000 ευρώ/χρόνο για τρία χρόνια.

Έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει τις πρώτες του προπονήσεις στο Ρέντη και ετοιμάζεται για την πρώτη του επαφή με το «Καραϊσκάκης» και τον κόσμο του.

Με το Λεβαδεικό κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του, βλέποντάς τον να παίζει στο αριστερό άκρο. Εκεί δείχνει ότι ακόμη χρειάζεται λίγο χρόνο για να βρει τα πατήματά του. Σαφώς και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει βγάζοντας στο γήπεδο διάθεση αλλά τίποτα παραπάνω.

Το... καλό το φύλαγε για το επίσημο ματς του. Εκεί ο Μάριν τα έκανε όλα εκτός από το να σκοράρει. Αυτό το... κράτησε για την Γιουνγκ Μπόις, όπως είπε μετά το ματς με τη Βέροια στο gazzetta.gr από τη μεικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης».

Ο περίφημος Γάλλος στοχαστής, Μοντεσκιέ είχε πει ότι «για να κάνεις μεγάλα πράγματα, δεν είναι ανάγκη να είσαι μεγαλοφυΐα. Δεν είναι ανάγκη να είσαι πάνω από τους άλλους ανθρώπους. Πρέπει να είσαι μαζί τους».

Κι ο Γερμανός (γεννημένος στη Γιουγκοσλαβία), όντας δίπλα στους συμπαίκτες του σε κάθε φάση... μεγαλούργησε! Μοίρασε δύο ασίστ, θα μπορούσαν αυτές να είχαν γίνει δύο αν η κεφαλιά του Ελιουνούσι δεν σταματούσε στο δοκάρι και γενικά από τα πόδια του ξεκινούσαν σχεδόν όλες οι επιθετικές ενέργειες του Ολυμπιακού.

Η άμυνα της Βέροιας ταλαιπωρήθηκε αρκετά και αν ο αντίπαλος δεν τρομάζει, τουλάχιστον η εμφάνιση του Μάριν σε κάνει να είσαι σίγουρος για ένα πράγμα: ότι αυτός ο παίκτης πέρα από τα... καράβια μπάλα που ξέρει, διακρίνεται μέσα από την ομάδα.Γι αυτό και στο πρώτο του ματς με την ερυθρόλευκη , ριγωτή φανέλα, στην πρώτη νίκη της ομάδας του, πήρε και το πρώτο βραβείο MVP.

Στη συνέχεια των λεγομένων του στο gazzetta.gr είπε για την πρώτη του «χρυσή» εμφάνιση:

«Φυσικά ήτα εξαιρετικό τόσο το ντεμπούτο μου, όσο και το πρώτο ματς της ομάδας που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με αυτόν τον τρόπο. Θα έρθουν όμως κι άλλα ματς που θα έχουμε τόσο καλή απόδοση».

Που προτιμάς να παίζεις; Πίσω από τον επιθετικό όπως σήμερα ή στα αριστερά όπως στο φιλικό με το Λεβαδειακό;

«Τα τελευταία χρόνια έχω παίξει πίσω από τον επιθετικό, είναι μια πολύ όμορφη θέση, μου αρέσει πολύ αλλά αυτό θα το δούμε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Μπορώ να παίξω επίσης στα αριστερά, δεν είναι πρόβλημα όπου κι αν παίξω».

«Μπορεί να έχω κρατήσει ένα γκολ για τη Γιουνγκ Μπόις», λέει χαρακτηριστικά, τονίζοντας στη συνέχεια τα στοιχεία που πρέπει να προσέξει η ομάδα του στη Βέρνη την προσεχή Πέμπτη:

«Είναι ένα δύσκολο γήπεδο, η Σαχτάρ έχασε εκεί - το ξέρουμε όλοι αυτό, δεν θα είναι εύκολο ματς, αλλά ο προπονητής και εμείς οι παίκτες θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι γι αυτό το ματς».

Τι να περιμένει ο κόσμος από σένα και από τους υπόλοιπους παίκτες, όπως οι Καρντόσο, Ελιουνούσι και Ιντέγε;

«Νομίζω σήμερα ήδη δείξαμε τι να περιμένουν από εμάς, αλλά έχουμε και περισσότερα να εμφανίσουμε στο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα