Μανούσος στο gazzetta.gr: «Μετά τα πλέι οφ θα αποφασίσω»

Μανούσος στο gazzetta.gr: «Μετά τα πλέι οφ θα αποφασίσω»

bet365

Ο Γιώργος Μανούσος μίλησε στο Match Review του Gazzetta για το βασικό λόγο που η Καλλονή δεν κατάφερε να μείνει στη Super League, ενώ τόνισε ότι μετά τα πλέι οφ θα αποφασίσει ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του.

Η Καλλονή υποβιβάστηκε στην τρίτη της χρονιά στη Super League, αλλά το Γιώργο Μανούσο θα τον δούμε και του χρόνου στην πρώτη κατηγορία.

Ο 28χρονος επιθετικός, που ήταν ο ηγέτης κι ο αρχηγός της ομάδας της Μυτιλήνης έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις, όπως είπε στο Match Review του Gazzetta, μετά το ματς με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» κι η απόφασή του θα ληφθεί μετά τα πλέι οφ.

Παράλληλα, στάθηκε στο βασικότερο λόγο που δεν κατάφερε η ομάδα του να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία και του χρόνου και καλεί τον κόσμο να σταθεί στον πρόεδρο και στο σύλλογο στη Football League, ώστε να επιστρέψει άμεσα στην πρώτη κατηγορία.

Η χρονιά ολοκληρώθηκε κι η Καλλονή δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία της στη Super League και του χρόνου.

«Πιστεύω ότι θεωρητικά υποβιβάστηκε η ομάδα σε μια εύκολη Super League. Αν δούμε τι έχει καταφέρει τα τελευταία δύο χρόνια, που έπαιζε δυο χρόνια χωρίς γήπεδο, πέρυσι πάλι κατάφερε να μείνει 8 αγωνιστικές πριν το τέλος. Θεωρώ ότι δυστυχώς έπεσε η ομάδα σε μια εύκολη Super League και νομίζω ότι θα επανέλθει γιατί νομίζω ότι υπάρχουν οι προδιαγραφές. Υπάρχει ένας πρόεδρος που βάζει το χέρι στην τσέπη και νομίζω ότι θα αποχαιρετήσει για λίγο τη Super League. Ευελπιστώ ότι θα επιστρέψει».

Ποιος ήταν ο πιο βασικός παράγοντας που σας οδήγησε στον υποβιβασμό;

«Το πιο βασικό είναι ότι έφυγαν κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν αντικαταστάθηκαν ποτέ. Ήρθαν κάποιοι άλλοι αλλά δεν βοήθησα όσο θα έπρεπε και μοιραία ήρθε ο υποβιβασμός».

Ακόμη και όταν ήσασταν σε άσχημη βαθμολογική θέση,υπήρχε το σημείο κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος που πιστεύατε ότι θα παραμείνει η ομάδα;

«Μέχρι και όταν τελείωσε ο πρώτος γύρος πιστεύαμε ότι δεν έχει τελειώσει κάτι αλλά δυστυχώς είχαμε ένα δύσκολο ξεκίνημα στο δεύτερο γύρο, υπήρχε και πεσμένη ψυχολογία και δυστυχώς δεν καταφέραμε να μείνουμε».

Προτάσεις υπάρχουν για το μέλλον σου;

«Εχω κάποιες προτάσεις δόξα τω Θεώ, νομίζω ότι μόλις τελειώσουν και τα πλέι οφ θα σκεφτώ αυτές τις προτάσεις, βλέποντας ποιο είναι το καλύτερο για μένα και θα αποφασίσω».

Ενα μήνυμα στον κόσμο θες να στείλεις;

«Υπήρχε μερίδα φιλάθλων που μας βοήθησε πάρα πολύ και στο τελευταίο ματς με τον Ατρόμητο μας βοήθησε, ήταν σχεδόν γεμάτο το γήπεδο. Ο κόσμος της Μυτιλήνης διψάει για να δει ποδόσφαιρο, για να δει μεγάλες ομάδες. Εύχομαι, όπως είπα, να επανέλθει η ομάδα στη Super League αλλά ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα και στη Football League. Να βοηθήσει την ομάδα και τον πρόεδρο, να στηρίξει. Ο κόσμος δίνει ώθηση και ψυχολογία στους παίκτες - αποτελεί ένα βασικό κομμάτι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα