Μπουμάλ: «Πιο σοβαροί κι εγώ ακόμα πιο έτοιμος»

Μπουμάλ: «Πιο σοβαροί κι εγώ ακόμα πιο έτοιμος»

Κώστας Ζάλιαρης
Μπουμάλ: «Πιο σοβαροί κι εγώ ακόμα πιο έτοιμος»

bet365

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ μίλησε στο Match Review του gazzetta.gr για τον εμφατικό τρόπο με τον οποίο ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια της φετινής Σούπερ Λιγκ ο Παναθηναϊκός, την ομαδική δουλειά αλλά και τη δική του κατάσταση, τονίζοντας πως ακόμα έχει δρόμο μπροστά του...

Ο Καμερουνέζος εξτρέμ του «τριφυλλιού», προσπαθεί να βρει θέση στα βασικά πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι και ελπίζει να το κάνει στο... μίνι – πρωτάθλημα που ακολουθεί.

Στάθηκε στην ψυχολογία της ομάδας, αιτιολογώντας εκεί το άνετο 6-1 επί του Πανθρακικού στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας της φετινής Σούπερ Λιγκ, τόνισε πως ο κόσμος θα δει ακόμα πιο σοβαρούς τους «πράσινους» στα πλέι-οφ και πως ο ίδιος έχει ακόμα δρόμο για να μπορεί να νιώσει κι εκείνος απόλυτα έτοιμος σε αγωνιστικό επίπεδο και σε φυσική κατάσταση.

Από την ημέρα της επιστροφής του στα μέσα Μαρτίου, έχοντας μείνει για 1,5 μήνα εκτός δράσης έπειτα από την εκτός έδρας νίκη (3-2) επί του Πλατανιά στα τέλη Ιανουαρίου, όταν και υπέστη εξάρθρωση στην κλείδα σε άτσαλο πέσιμό του στο έδαφος, έχει πάρει χρόνο συμμετοχής σε τέσσερα παιχνίδια, ενώ στο αρχικό σχήμα βρέθηκε μόνο στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βέροια, όπου ο Λέτο χάρισε τη νίκη στο αγχωτικό φινάλε με σκορ 3-2.

«Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα και να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι στα πλέι-οφ που έρχονται. Εγώ έχω ακόμα λίγο δρόμο μέχρι να μπορώ να πω ότι είμαι στην κατάσταση που πρέπει... Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή είμαι κοντά στο 80%, απ' όσο μπορώ να ξέρω για τον οργανισμό μου και τις δυνατότητές μου, οπότε συνεχίζω κι εγώ και η ομάδα τη δουλειά για τα ματς που έρχονται.

Είναι φυσιολογικό, άλλωστε, να αισθάνομαι ότι ακόμα έχω να κάνω αρκετή δουλειά από τη στιγμή που είχα έναν τραυματισμό που με κράτησε αρκετό καιρό εκτός. Μέρα με τη μέρα και με τις προπονήσεις, θα φτάσω εκεί που θέλω κι εκεί που ξέρω ότι είναι το καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο για εμένα» είπε αρχικά στο Match Review του gazzetta.gr και συνέχισε, μιλώντας για το ρόλο του στην ομάδα και την... εύνοια που μπορεί να έχει αγωνιστικά, λόγω της επιλογής να πηγαίνει η μπάλα στις πτέρυγες ώστε να εκφραστούν οι επιθέσεις της ομάδας:

«Ο κόουτς είναι αυτός που αποφασίζει ποιους θα χρησιμοποιήσει και πως θα παρατάξει την ομάδα, είτε παίζουμε περισσότερο από τα πλάγια είτε όχι. Δεν έχει διαφορά για εμένα και περιμένω να μου πει ο προπονητής μου πότε θα παίξω και πως θέλει να κινηθώ μέσα στο γήπεδο. Όπως είδατε και στο σημερινό (σ.σ. χθεσινό) παιχνίδι, ο προπονητής ήθελε να δει αρκετούς από αυτούς τους ποδοσφαιριστές που δεν έχει καταφέρει να δει όσο θα ήθελε και να τους τεστάρει, οπότε κι εγώ απλά περιμένω να μου πει κάθε φορά αν με χρειάζεται για να βοηθήσω την ομάδα».

Για το 6-1 απέναντι στην ομάδα της Θράκης, στη Λεωφόρο, ο Μπουμάλ σχολίασε:

«Το πιο σημαντικό είναι να εμφανιστούμε απόλυτα σοβαροί στα πλέι-οφ για να κάνουμε αυτό που πρέπει και να μην αφήσουμε τους αντιπάλους μας να διεκδικήσουν την κορυφή. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στον Πανθρακικό και όντως, τα έξι γκολ ήταν αποτέλεσμα του ελεύθερου παιχνιδιού και της χαλαρής ψυχολογίας στην ομάδα. Θα τα δώσουμε όλα στα επόμενα παιχνίδια των πλέι-οφ και θα σκεφτόμαστε μόνο την κορυφή».

Καταλήγοντας και κληθείς να μιλήσει για την πρώην ομάδα του, τον Πανιώνιο, που μετά την επιτυχημένη σεζόν περιμένει πλέον να μάθει την τύχη του από τη δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδοτήσεων, ο 26χρονος άσος είχε να πει:

«Αγαπώ τον Πανιώνιο και πραγματικά θα ήθελα να τον δω στα πλέι-οφ και να παίξω με την πρώην ομάδα μου. Ξέρω ότι έχουν προβλήματα με την άδεια και περιμένουν αυτή τη στιγμή να μάθουν αν θα μπορούν να παίξουν έπειτα από την επιτυχημένη χρονιά που είχαν, αλλά πραγματικά μακάρι να καταφέρουν να βρεθούν στα παιχνίδια για την Ευρώπη και να τους δω ξανά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα