Οι καλλονές της 30ής αγωνιστικής (pics)

Gazzetta team
Οι καλλονές της 30ής αγωνιστικής (pics)

bet365

Δείτε στο Match Review του gazzetta.gr ποιες κυρίες έκλεψαν την παράσταση στις κερκίδες την 30ή αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Καλή η μπάλα που παίζεται εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, αλλά στις κερκίδες παίζεται... άλλη μπάλα! Οι όμορφες παρουσίες κόσμησαν τα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας και την 30ή και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της σεζόν και σε μερικές περιπτώσεις, μάλιστα, το θέαμα ήταν καλύτερο στην κερκίδα παρά στον αγωνιστικό χώρο.

Λεβαδειακός-ΑΕΚ

Άλλος... αέρας στη Λιβαδειά, με τον Λεβαδειακό να κερδίζει με το ευρύ 3-0 την ΑΕΚ.

Πλατανιάς-ΠΑΟΚ

Ο Πλατανιάς δεν κατάφερε το θαύμα της εξάδας (έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ), αλλά αυτό δεν πτόησε την κερκίδα, όπου διακρίθηκαν και φίλαθλοι του «Δικεφάλου».

Ηρακλής-Παναιτωλικός

Αδιάφορο το ματς στο Καυτανζόγλειο (0-0 ο Ηρακλής με τον Παναιτωλικό), αλλά είχε ενδιαφέρον στην κερκίδα.

Παναθηναϊκός-Πανθρακικός

Μπεργκ... on fire και «εξάρα» ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο, κάτι που έφερε χαμόγελα στις κερκίδες.

Σκόντα Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα

Χαμόγελα και αγωνία στα Πηγάδια, όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα πανηγύρισε τη νίκη με 0-1 κόντρα στη Σκόντα Ξάνθη για να «κλειδώσει» την έκτη θέση.

Ολυμπιακός-Καλλονή

Φιέστα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με «πεντάρα» επί της Καλλονής για τον Ολυμπιακό και οι αιθέριες υπάρξεις δε θα μπορούσαν να λείψουν.

Μπόνους: Άρης-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

Κι επειδή μπορεί να μη... χορτάσατε, σε αυτή την αγωνιστική θα κάνουμε κι ένα... αγροτικό στη Γ' Εθνική, αφού έγινε... πανικός στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Άρης συνέχισε με νίκες (2-0 το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα