Eσύ. Οχι εσύ. Εσύ μην επιμένεις!

Αντώνης Σαούλης
Eσύ. Οχι εσύ. Εσύ μην επιμένεις!

bet365

Το γκολ της Ξάνθης ήταν αυτογκόλ του Ναζλίδη αλλά μέχρι να καταλήξει στα δίχτυα οι παίκτες των δύο ομάδων «τσακώνονταν» για ποιος θα το βάλει.

Τουρλουμπούκι. Κλωτσοπατινάδα. Πείτε το όπως θέλετε. Το γκολ της Ξάνθης στην Βέροια ήταν... εντυπωσιακό. Είχε σασπένς, άγχος και αγωνία για το ποιος θα βάλει την μπάλα στην δίχτυα. Μετά από στημένη φάση καμιά δεκαριά παίκτες είχαν μαζευτεί μέσα στην μικρή περιοχή και προσπαθούσαν να βρουν την μπάλα.

Οι μεν αμυντικοί προσπαθούσαν να την διώξουν, οι δε επιθετικοί προσπαθούσαν να την βάλουν στα δίχτυα.



Ελα που όμως ο επιθετικός Ναζλίδης εκτελούσε χρέη αμυντικού στην συγκεκριμένη φάση. Βλέποντας τον χαμό... αποφάσισε να τους δείξει πως μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα. 'Αθελά του φυσικά έκανε την προβολή και σκόραρε για λογαριασμό της Ξάνθης.

Δεν ευθύνεται βεβαίως για το αυτογκόλ. Ηταν ήδη ξαπλωμένος στο χορτάρι και από πάνω του υπήρχαν αρκετά σώματα που προσπαθούσαν να έχουν επαφή με την μπάλα.

Πιθανότατα να ήθελε να την στείλει κόρνερ. Εν τέλει την έστειλα στα δίχτυα της ομάδας. Και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο το αυτογκόλ του Ναζλίδη μπαίνει στην γκάφα της 29ης αγωνιστικής για το
Match Review.

Βεβαίως εάν δείτε την φάση στο βίντεο των highlights θα διαπιστώσετε πως στην γκάφα πρέπει να μπουν όλοι οι εμπλεκόμενοι.



Από τον Γούτα που προσπαθεί (μάταια) να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μέχρι τους αμυντικούς που αφήνουν την μπάλα να κυκλοφορεί μέσα στην μικρή περιοχή. Μια μικρή στιγμή ποδοσφαιρικού έπους που αποφάσισε να την «τελειώσει» (κυριολεκτικά και μεταφορικά) ο Ναζλίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΤΟΥ ΝΑΖΛΙΔΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα