Ερνάνι στο gazzetta.gr: «Ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό, θα δούμε τι θα συμβεί»

Ερνάνι στο gazzetta.gr: «Ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό, θα δούμε τι θα συμβεί»

Ερνάνι στο gazzetta.gr: «Ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό, θα δούμε τι θα συμβεί»

bet365

Ο Ερνάνι, μετά τα δύο γκολ που σημείωσε στο ματς με τον Πανθρακικό, δήλωσε από τη μεικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης» την επιθυμία του να συνεχίσει να βοηθάει την ομάδα του, ενώ για το μέλλον αφήνει τα πάντα ανοιχτά, λέγοντας ότι θα σκεφτόταν σοβαρά την προοπτική να συνεχίσει στο Λιμάνι.

Ο Ερνάνι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο ματς με τον Πανθρακικό, Με τα δύο του γκολ αλλά και τη γενικότερη παρουσία του βοήθησε την ομάδα του και έδειξε ότι θα μπορούσε να είχε βοηθήσει πολύ περισσότερο. Τουλάχιστον, μας έχει κάνει να καταλάβουμε τους λόγους που τον ήθελε τόσο ο Μάρκο Σίλβα το καλοκαίρι.

Η παρουσία του στο Λιμάνι έχει... διχάσει. Κι αν δεν έχει δικάσει, τουλάχιστον, έχει προβληματίσει και σε έχει κάνει να αναρωτιέσαι «γιατί δεν πρόσφερε περισσότερα σε ματς που "έκαιγαν"». Όπως και να έχει, η πρώτη χρονιά του Ερνάνι στον Ολυμπιακό (δεν ξέρουμε τι θα γίνει μετά το πέρας της σεζόν) στους νταμπλούχους Ελλάδας είχε τα πάνω και τα κάτω της. Ο ίδιος, πάντως, κοιτάζει μόνο μπροστά - όπως δήλωσε στο Match Review του gazzetta.gr, από τη μεικτή ζώνη του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», μετά το ματς με τον Πανθρακικό.

Με τα δύο χθεσινά του τέρματα, ο Πορτογάλος έχει φτάσει στα 8 στο Λιμάνι και απέχει μόλις δύο από τον στόχο των 10 γκολ που είχε δηλώσει σε Μέσα της πατρίδας του ότι θέλει να φτάσει.

Μετά το υπέροχο βράδυ που τόνισε στο Match Review του gazzetta.gr την επιθυμία του να συνεχίσει να βοηθάει την ομάδα του. Παράλληλα, δήλωσε ευχαριστημένος από την παρουσία του στους «ερυθρόλευκους», ενώ στην περίπτωση που του γινόταν πρόταση να συνεχίσει στο Λιμάνι, θα τη σκεφτόταν θετικά.

«Είναι σημαντικό ότι έβαλα δύο γκολ. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω και να να σκοράρω για να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μου», είπε αρχικά ο 24χρονος εξτρέμ στο gazzetta.gr.

Πιστεύεις ότι ο τραυματισμός σου σε πήγε πίσω; Θα μπορούσες να είχες βοηθήσει περισσότερο;

«Στην αρχή ήταν περίπλοκα επειδή είχα τον τραυματισμό, αλλά πλέον με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά μου, την ταχύτητα, τα γκολ, είναι σημαντικό να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα».

Γενικότερα είσαι ικανοποιημένος από την παρουσία σου με την ερυθρόλευκη φανέλα; Πως θα έβλεπες την προοπτική να μείνεις στο Λιμάνι, αν σου γινόταν η αντίστοιχη πρόταση;

«Ναι, είμαι ευχαριστημένος που έχω την ευκαιρία να παίζω στον Ολυμπιακό, σκέφτομαι πολύ θετικά και θέλω να συνεχίσω έτσι. Ποτέ δεν ξέρεις στη ζωή τι θα γίνει. Αυτό που θέλω τώρα τώρα είναι να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου και τη σεζόν. Θα δούμε σύντομα τι θα συμβεί στο μέλλον».

Το μήνυμά σου στον κόσμο της ομάδας;

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού για όλη τη στήριξη τους, είναι φανταστικοί».

Θυμίζουμε πως ο Ερνάνι έχει αγωνιστεί φέτος σε 22 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (13 πρωτάθλημα, 5 Champions League και 4 Κύπελλο Ελλάδας).

Εχει σκοράρει οκτώ γκολ και έχει μοιράσει άλλα τέσσερα. Στη Super League άργησε να βρει δίχτυα, μιας και πανηγύρισε για πρώτη φορά στις 20/3, όταν με τα δύο του γκολ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του στην Τρίπολη (1-2 τον Αστέρα).

Με... φόρα από την Τρίπολη, συνέχισε και στο χθεσινό ματς σκοράροντας άλλα δύο τέρματα.

Στο Κύπελλο, με τα δύο του τέρματα ο Ολυμπιακός... αναδείχθηκε ισόπαλος στο Φάληρο (2-2) με τον Πλατανιά, ενώ δίχτυα βρήκε τόσο στην έδρα του Παναιγιάλειου όσο στον Χανιών. Στα πέντε ματς που έχει σκοράρει, τις τέσσερις φορές έχει νικήσει η ομάδα του Μάρκο Σίλβα και μόλις μία έχει αναδειχθεί ισόπαλη. Πάντως, με γκολ του Ερνάνι, ο Ολυμπιακός δεν χάνει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα