Λουντ στο gazzetta.gr: «Τα λάθη, να τα διορθώνουμε όλοι μαζί»

Λουντ στο gazzetta.gr: «Τα λάθη, να τα διορθώνουμε όλοι μαζί»

Κώστας Ζάλιαρης
Λουντ στο gazzetta.gr: «Τα λάθη, να τα διορθώνουμε όλοι μαζί»

bet365

Ο Ρόμπιν Λουντ μίλησε στο gazzetta.gr για τον τρόπο που ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και κατάφερε την ύστατη στιγμή να πάρει τη νίκη (3-2) με ανατροπή επί της Βέροιας, τονίζοντας πως στα ατομικά λάθη, όλη η ομάδα προσπαθεί να διορθώσει την κατάσταση.

Ο Φινλανδός μέσος του «τριφυλλιού» πήρε φανέλα βασικού σε ακόμα ένα ματς, αυτή τη φορά σε αυτή την πολύ διαφοροποιημένη ομάδα που παρέταξε ο Αντρέα Στραματσόνι το απόγευμα της Κυριακής στη Λεωφόρο κόντρα στη «βασίλισσα του βορρά».

Αντικαταστάθηκε, βέβαια, όταν τα πράγματα είχαν ζορίσει και ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν κάτι πιο δημιουργικό, με τον ίδιο, ωστόσο, να εκμεταλλεύεται όποια ευκαιρία έχει καταφέρει ν' αρπάξει φέτος και είναι από εκείνους που ακόμα προσπαθούν να πείσουν τον Ιταλό κόουτς ενόψει αρχικά των πλέι-οφ, αλλά ... και της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Μιλώντας στο gazzetta.gr μετά το παιχνίδι με τη Βέροια, δήλωσε ότι οι «πράσινοι» ναι μεν χρειάστηκε να... ιδρώσουν για να κάμψουν την αντίσταση των αντιπάλων τους, αλλά ουσιαστικά έκαναν μόνοι τους δύσκολη τη ζωή τους...

«Δεν ήταν από τα καλύτερά μας παιχνίδια και η αλήθεια είναι ότι μόνοι μας κάναμε τη ζωή μας δύσκολη. Έγιναν κάποια ατομικά λάθη που επέτρεψαν στον αντίπαλο να σκοράρει, αλλά τέτοια λάθη συμβαίνουν και μπορούν να συμβούν στον οποιονδήποτε. Γι' αυτό είναι σημαντικό να βοηθάει πάντοτε ο ένας τον άλλον και να ξέρει η ομάδα να σταθεί στο ύψος της και ν' αντιδράσει. Δεχθήκαμε δύο γκολ, όμως πετύχαμε τρία και αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία απ' όλα τα υπόλοιπα» ήταν το πρώτο σχόλιο του Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος συνέχισε, λέγοντας:

«Έπρεπε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και ήρεμοι στο δεύτερο ημίχρονο. Ξέραμε ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε και όσο περισσότερο υπομονετικοί ήμασταν στο παιχνίδι, τόσο θα αυξάναμε τις πιθανότητές μας να πετύχουμε το στόχο μας όταν οι αντίπαλοι θ' άρχισαν να κουράζονται».

Για τις σκέψεις του ιδίου και των συμπαικτών του όταν πλέον έπρεπε να κάνουν την ανατροπή μετά και το δεύτερο γκολ της Βέροιας, ο νεαρός χαφ δήλωσε:

«Ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα παρουσιάζονταν οι χώροι για να κάνουμε ευκαιρίες και να πετύχουμε γκολ... Η Βέροια αξίζει συγχαρητήρια γιατί πέρα από τα δικά μας λάθη στην άμυνα ήταν μια καλή ομάδα που έκανε πολύ δύσκολο το παιχνίδι για εμάς και αντιληφθήκαμε ότι έπρεπε να δουλέψουμε πολύ για να έρθει η νίκη».

Όσο για το... τελευταίο στόχο που απέμεινε στον Παναθηναϊκό με τα πλέι-οφ, ο Λουντ υποστήριξε ότι στο μίνι-πρωτάθλημα που ακολουθεί, θα πρέπει το «τριφύλλι» να παρουσιάσει νοοτροπία νικητή, την οποία θα πρέπει να ενισχύσει στις τελευταίες δύο αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λιγκ.

«Μακάρι να συνεχίσουμε με νίκες μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, να καταφέρουμε να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε όσον αφορά τη νοοτροπία νικητή και να το δείξουμε αυτό στα πλέι-οφ για να καθαρίσουμε την πρωτιά εκεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα