Χαμός για μία θέση στην πεντάδα!

Νίκος Τσιώκος
Χαμός για μία θέση στην πεντάδα!

bet365

Η ποινή του ΠΑΟΚ έχει φέρει αρκετές υποψήφιες ομάδες για την είσοδο στην πεντάδα, με έξι συνολικά να είναι στό... κόλπο. Δείτε στο Match Review του gazzetta.gr τη βαθμολογία και το πρόγραμμα των δύο τελευταίων αγωνιστικών.

Δύο αγωνιστικές απομένουν για το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας και μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι στο +6 από την έκτη θέση, όμως η ποινή του φέρνει νέα δεδομένα. Το -5 για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό φέρνουν τον «Δικέφαλο» του Βορρά στους 39 πόντους από τους 44, που σημαίνει μόλις +1 από τον έκτο Πλατανιά.

Έτσι, στο... κόλπο για την είσοδο στην πεντάδα μπαίνουν μαζί με τους Χανιώτες και οι Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητος, Παναιτωλικός, Λεβαδειακός. Βέβαια, οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν στο φινάλε του... μαραθωνίου δύο από αυτές τις έξι ομάδες. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται τον Λεβαδειακό και στην 30ή πηγαίνουν στην Κρήτη για να παίξουν με τον Πλατανιά.

Βέβαια, πολλά θα κρίνει και το προσεχές ματς του ΠΑΣ με τους Κρητικούς, καθώς ενδεχόμενη νίκη του «Άγιαξ» θα φέρει άλλα δεδομένα. Από εκεί και πέρα, πιο... σκούρα τα πράγματα είναι για Αστέρα, Παναιτωλικό, με τους Αρκάδες να έχουν Παναθηναϊκό και Βέροια εντός και τους Αγρινιώτες να κοντράρονται με Ολυμπιακό εντός και Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.

Όλες οι προαναφερθείσες ομάδες είναι αδιάφορες βαθμολογικά, όμως το έργο παραμένει δύσκολο. Δύσκολα είναι και για τους Βοιωτούς, που εκτός από τον ΠΑΟΚ έχουν να υποδεχτούν και την ΑΕΚ, τη στιγμή που ο Ατρόμητος έχει να πάει σε Μυτιλήνη με Καλλονή και Νέα Σμύρνη με Πανιώνιο, ο οποίος βγήκε από τη σχετική λίστα, αφού «κλείδωσε» την παρουσία στην πεντάδα μετά την μεγάλη νίκη επί της ομάδας του Ίβιτς στη Νέα Σμύρνη.

Η βαθμολογία των υποψήφιων για 5άδα

ΠΑΟΚ 44 (39 με την ποινή)

Πλατανιάς 38

Αστέρας Τρίπολης 37

ΠΑΣ Γιάννινα 36

Ατρόμητος 36

Παναιτωλικός 34

Λεβαδειακός 34

Το πρόγραμμά τους

29η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός

ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός

Καλλονή-Ατρόμητος

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός

30ή αγωνιστική

Πλατανιάς-ΠΑΟΚ

Αστέρας Τρίπολης-Βέροια

Σκόντα Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα

Πανιώνιος-Ατρόμητος

Ηρακλής-Παναιτωλικός

Λεβαδειακός-ΑΕΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα