Τι μας άφησε η 27η αγωνιστική

Τι μας άφησε η 27η αγωνιστική

bet365

To Match Review του gazzetta.gr παρουσιάζει δέκα πράγματα που μάθαμε/είδαμε από την 24η αγωνιστική της Superleague

Είδαμε τον... σκόρερ Ροντρίγκο Μολέδο

Το έψαξε κόντρα στην ΑΕΚ. Το έψαξε κόντρα στον Ολυμπιακό. Το βρήκε – και μάλιστα δις – απέναντι στον Ηρακλή. Ο Παναθηναϊκός στο πρόσωπο του Ροντρίγκο Μολέδο δεν βρήκε μονάχα έναν αξιόπιστο κεντρικό αμυντικό, αλλά απέκτησε και ένα επιπλέον επιθετκό «όπλο» στις στημένες φάσεις. Ο Βραζιλιάνος προωθείται και αποτελεί... κίνδυνο για την αντίπαλη εστία. Δύο κεφαλιές, δύο γκολ, φλέρταρε και με τρίτο, αλλά η μπάλα απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή.

Ακούσαμε τον Αντρέα Στραματσόνι να προαναγγέλει το 4-4-2

Αυτό είναι το σύστημα με το οποίο μας... συστήθηκε ο Ιταλός στο πρώτο του παιχνίδι με αντίπαλο τον Ηρακλή. Αυτό θα είναι και το σύστημα πάνω στο οποίο θα θελήσει να «χτίσει» τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν. Το έκανε σαφές στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή, όταν ρωτήθηκε για τον Μπεργκ και το γεγονός ότι είναι διαφορετκός σε αυτό το σχήμα και είπε πως έτσι ήθελε να παίζει και τώρα που έχει την ευκαιρία θα το κάνει.

Είδαμε τον Παναιτωλικό να κερδίζει για πρώτη φορά στην ιστορία του την ΑΕΚ

Πρόκειται, αν μη τι άλλο, για ιστορική μέρα και ιστορική νίκη του Παναιτωλικού. Το 1-0 απέναντι στην ΑΕΚ, που διαμορφώθηκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, αποτέλεσε την πρώτη νίκη στην ιστορία της ομάδας του Αγρινίου απέναντι στην «Ένωση». Μια νίκη που ήρθε έπειτα από καλή εμφάνιση, αφού οι παίκτες του Μαντζουράκη δεν απειλήθηκαν παρά ελάχιστα από την ομάδα του Πογέτ.

Είδαμε τον Ερνάνι να σημειώνει τα πρώτα του γκολ

Δεν έχει πάρει πολλές ευκαιρίες από τον Σίλβα τη φετινή σεζόν. Αυτή κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης όμως ήταν εκείνη που ο Ερνάνι απέδειξε πως ίσως άξιζε κάτι παραπάνω από τον προπονητή του. Με απόλυτη... ευστοχία (δύο γκολ σε δύο τελικές προσπάθειες) χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό και ξεχώρισε σε μια γενικότερα άσχημη μέρα για την ομάδα του.

Είδαμε τον Πανθρακικό να αποχαιρετά και μαθηματκά την κατηγορία

Ήταν κάτι που φαινόταν σχεδόν από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ο Πανθρακικός είχε ένα «φτωχό» ρόστερ, με πολλά κενά και από την αρχή παρουσιαζόταν ως αουτσάιντερ για παραμονή. Όσο κι αν το πάλεψε, όσο κι αν προσπάθησε, κυρίως το τελευταίο διάστημα, εντούτοις δεν κατάφερε να αλλάξει τα πράγματα και τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε ήρθε και ο μαθηματικός υποβιβασμός της ομάδας της Κομοτηνής.

Είδαμε τον ΠΑΟΚ να σημειώνει δεύτερη... τριάρα με τον Ίβιτς στον πάγκοΠρώτα ήταν ο Παναιτωλικός, τώρα η Καλλονή. Δύσκολο ματς δεν μπορεί να θεωρηθεί κανένα απ’ τα δύο, αλλά τουλάχιστον φάνηκε πως ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση και πως η αποχώρηση του Τούντορ... απελευθέρωσε την ομάδα, απομακρύνοντας την κουβέντα περί «απειλής» να μείνει εκτός πεντάδας. Ο ΠΑΟΚ είδε τα νέα του παιδιά να παίζουν καλά και να σκοράρουν και είδε και τον Αθανασιάδη να βρίσκει δίχτυα για δεύτερη σερί αγωνιστική.

Είδαμε τον Πανιώνιο να αγγίζει πλέον την πεντάδα

Είναι η ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ. Η φετινή – και όμορφη – έκπληξη του πρωταθλήματος. Απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα όλα έδειχναν πως οι Νεοσμυρνιώτες θα ηττηθούν, κάτι που θα έφερνε στο -3 τους Ηπειρώτες, ήρθε το γκολ του Καραμάνου προς το φινάλε της αναμέτρησης για να διατηρήσει αυτό το +6 και να βάλει πλέον τον Πανιώνιο για τα καλά σε ρόλο φαβορί για την πεντάδα.

Είδαμε τον Λε Ταλέκ να χαρίζει νέο «τρίποντο» στον Ατρόμητο

Ο Γάλλος σημείωσε το νικητήριο γκολ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στη μεγάλη ανατροπή του Ατρόμητου. Και ήταν εκείνος που χάρισε ακόμα ένα «τρίποντο» στους Περιστεριώτες, αυτή τη φορά απέναντι στον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, αφού με δικό του γκολ διαμορφώθηκε το τελικό 1-0.

Είδαμε τον Πλατανιά να σημειώνει δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη

Αν δεν υπήρχε η έκπληξη του Πανιωνίου, οι Κρητικοί θα ήταν η ομάδα που θα χαρακτηριζόταν ως η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Όχι μόνο για τη βαθμολογική θέση, αλλά και για την εικόνα της μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα του Παράσχου παίζει καλό ποδόσφαιρο ανεξαρτήτως αντιπάλου. Πέτυχε δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη, αυτή τη φορά επί της Βέροιας και... καμαρώνει στην έκτη θέση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα