Καμπιάσο: Παγκόσμια διαχρονική σταθερή αξία

Αντώνης Σαούλης
Καμπιάσο: Παγκόσμια διαχρονική σταθερή αξία

bet365

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο έδειξε ξανά για ποιο λόγο ο Ολυμπιακός τον απέκτησε το καλοκαίρι και πως μπορεί να κάνει την διαφορά ακόμα και στο σκοράρισμα.

Κοτζάμ Τσάμπιονς Λιγκ έχει κατακτήσει. Με την Ιντερ. Διεθνής με την Εθνική Αργεντινής για πάνω από πενήντα παιχνίδια. Δέκα χρόνια στην Ιταλία. Εχει φορέσει την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Εκανε... πλάκα στα 34 του στην Πρέμιερ Λιγκ με την Λέστερ. Η ποδοσφαιρική λογική έλεγε ότι θα κάνει την διαφορά... περπατώντας στην Ελλάδα.

Και την έκανε σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ. Το ματς στο Λονδίνο είναι για σεμινάριο. Παίρνεις το dvd το δείχνεις σε παιδάκια σε ακαδημίες για το πως παίζεις την θέση του αμυντικού χαφ. Στα 35 του πλέον.

Ομως μετά έμεινε στον πάγκο. Για την ακρίβεια μεταξύ πάγκου και κερκίδας. Ο Σίλβα προτίμησε σε κάποια παιχνίδια τον Κασάμι και σε κάποια άλλα τον Ζντιέλαρ. Κι αν είχε υγιή τον Μπουχαλάκη θα προτιμούσε και τον Ελληνα μέσα αντί του Καμπιάσο.


Παρά το γεγονός ότι ήταν (και παραμένει) πάρα... πολύς για το ελληνικό πρωτάθλημα-ποδόσφαιρο εντούτοις ο «Κούτσου» ουδέποτε το έπαιξε ντίβα. Ούτε πρόβλημα δημιούργησε.



Ο Σίλβα τον έβαζε σε παιχνίδια Κυπέλλου με αντιπάλους όπως ο Παναιγιάλειος. Κι αυτός έκανε την δουλειά του. Σα να ήταν τελικός Τσάμπιονς Λιγκ.


Εν τέλει ήρθε η σειρά του και σε πιο σημαντικά ματς. Παιχνίδια που «καίνε» και βοήθησε την ομάδα του εκεί που πραγματικά τον είχε ανάγκη. Οταν ο Ολυμπιακός βρισκόταν πίσω στο σκορ εμφανίστηκε αυτός και τον έβαζε ξανά στο ματς.



Στην Τούμπα; Κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι στην γωνία. Με τον Παναθηναϊκό; Μονοκόμματο σουτ στην γωνία του Στιλ. Τα 0-1 έγιναν αμέσως 1-1. Και μετά άφησε την ομάδα του να γυρίσουν τα παιχνίδια.




Ο Καμπιάσο έχει 550 επίσημα παιχνίδα σε 17 διαφορετικές διοργανώσεις. Εχει κατακτήσει 22 τίτλους στην καριέρα του (ναι βάλαμε και το φετινό ελληνικό πρωτάθλημα). Εχει πετύχει 61 γκολ ως αμυντικό χαφ. Δεν είναι απλά η σταθερή αξία του match review για την 26η αγωνιστική.

Είναι μια διαχρονική σταθερή αξία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ 2:00 ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΕΣΤΕΜΠΑΝ ΚΑΜΠΙΑΣΟ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα