Αποβολή σε ένα τέταρτο

Αντώνης Σαούλης
Αποβολή σε ένα τέταρτο

bet365

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ πέρασε ως αλλαγή για να βοηθήσει επιθετικά την ομάδα του αλλά στο τέλος είδε και την κόκκινη κάρτα μέσα σ' ένα τέταρτο.

Είναι η σεζόν που μάλλον θέλει να ξεχάσει γρήγορα ο Αλγερινός επιθετικός. Ολα του πήγαν στραβά του Ραφίκ Τζεμπούρ από την αρχή.

Μ' έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε για αρκετές εβδομάδες στα πιτς με αποτέλεσμα να χάσει και την φανέλα βασικού.

Ενας τραυματισμός που τον πήγε γενικά πολύ πίσω. Σε φυσική κατάσταση, σε φόρμα. Στην εμπιστοσύνη με τον τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Και το προηγούμενο και το νυν.

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ διανύει την χειρότερο του σεζόν βάσει αριθμών. Πιθανότατα όχι μόνο αυτών. Εχει πετύχει μόλις δύο γκολ στο πρωτάθλημα. Τρία συνολικά σε 21 ματς σε Λίγκα και Κύπελλο.



Η τελευταία χρονιά που ήταν τόσο κακή ήταν την περίοδο 2009/10 πάλι με την ΑΕΚ που είχε σημειώσει έξι γκολ αλλά σε 20 παιχνίδια!

Ομως στο ματς της Τρίπολης ο Πογιέτ τον έριξε στον αγωνιστικό χώρο για ν' αντικαταστήσει τον τραυματία Γιόχανσον και ταυτόχρονα να κάνει λίγο πιο επιθετική την ομάδα του.

Τελικά όχι μόνο δεν έγινε πιο επιθετική η ΑΕΚ αλλά στο τέλος ο τεχνικός της ΑΕΚ έχασε τον Αλγερινό και για το επόμενο παιχνίδι.

Ο Τζεμπούρ μπήκε στο ματς στο 49' πήρε την πρώτη κίτρινη στο 76' και την δεύτερη κίτρινη στο 92'. Προφανώς και ενήργησε σωστά στην φάση των καθυστερήσεων όμως πρώτα είχε κάνει τραγικό λάθος.



Κράτησε την μπάλα στο κέντρο, κλείστηκε από τρεις την έχασε και έκανε σπριντ για να κρατήσει από την φανέλα τον Μάσα ο οποίος είχε ήδη προλάβει να δώσει την μπάλα, αλλά τουλάχιστον ο Τζεμπούρ κράτησε μία επιπλέον απειλή εκτός περιοχής.



Σε αυτά τα 43 λεπτά που έπαιξε ο Αλγερινός πρόλαβε να κάνει περισσότερα λάθη (4) από τις συνολικές θετικές του ενέργειες σε όλες τις κατηγορίες.

Το λες και... κατόρθωμα. Σε αυτά τα λάθη προσθέστε και την αποβολή που θα του στερήσει την συμμετοχή του από το επόμενο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ HIGHLIGHTS ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΡΑΦΙΚ ΤΖΕΜΠΟΥΡ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα