Το MSN… ξανατρέχει με 100

Το MSN… ξανατρέχει με 100

Το MSN… ξανατρέχει με 100

bet365

Λουίς Σουάρες (42), Μέσι (35) και Νεϊμάρ (23) έφτασαν την 100άρα στη σεζόν και καλπάζουν ολοταχώς για να ξεπεράσουν τα δικά τους 122 περσινά. To Μatch Review του Gazzetta γράφει για τους... Fantastic Three!

Κατά την πτήση της επιστροφής ο Ζεράρ Πικέ παίρνει το κινητό του και πηγαίνει στον Μέσι: «Λέο, μία κουβέντα για τα 100 γκολ;» τον ρωτάει, τραβώντας βιντεάκι. Και τότε με απορία σχηματισμένη στο πρόσωπο του ο Μέσι απαντάει με επική επερώτηση: «Ποια 100 γκολ;» Η μηχανή βάζει συνέχεια και δεν ασχολείται με το μέτρημα. Εχει αφήσει όλους τους άλλους να κρατούν τα κιτάπια. Στο κυριακάτικο πέρασμα με 0-4 από την «Ιπουρούα» κόντρα στην Εϊμπάρ, ο ηγέτης της ομάδας πρόσθεσε ακόμα δύο τεμάχια στον προσωπικό και στον λογαριασμό της τριάδας και έτσι το MSN έφτασε την εκατοντάδα σε όλες τις διοργανώσεις για τη σεζόν 2015-’16.

Φυσικά το υπερόπλο της τριάδας όσον αφορά το σκοράρισμα είναι ο Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός φορ αποτελεί την καταλυτική προσθήκη που έχει απογειώσει αυτό το παρεάκι. Από τις 25 Οκτωβρίου που 2014 που ενσωματώθηκε ουσιαστικά στη Μπαρτσελόνα (σ.σ.: είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι, αλλά κουβαλούσε την τιμωρία για το μουντιαλικό δάγκωμα στον Κιελίνι), οι τρεις τους μαζί έχουν βάλει συνολικά 203 γκολ (222 από το καλοκαίρι του 2014). Σε αυτό το διάστημα ο Σουάρες έχει βρει δίχτυα 67 φορές σε 84 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και έχει δώσει και 38 ασίστ.

Για να επιστρέψουμε όμως στην τρέχουσα περίοδο και την 100άρα, ο Σουάρες έχει συμβάλει σε αυτή με 42 γκολ και 17 ασίστ σε 41 αγώνες. Ο Λιονέλ Μέσι πάλι έχει αρχίσει να πυροβολεί τελευταία με ακόμα μεγαλύτερη συχνότητα και έτσι με τη σειρά του έφτασε τα 35 γκολ σε ισάριθμες παρουσίες (12 ασίστ). Ο Νεϊμάρ από τη μεριά του μπορεί να έχει μείνει πίσω στο σκοράρισμα και να έχει 23 γκολ σε 35 ματς, αλλά έχει δώσει τις περισσότερες ασίστ (18).

Ολη η σεζόν τους πάει σούπερ λοιπόν, μα από τη στιγμή που έχει μπει και ημερολογιακά το 2016, οι τρεις μπροστινοί της Μπάρτσα δείχνουν σεληνιασμένοι. 22 ο Μέσι, 17 ο Σουάρες και 7 ο Νεϊμάρ, έχουν απογειωθεί στα 45 τέρματα όλοι μαζί. Και κάπως έτσι συνεχίζουν για να στήσουν νέο μυθικό επίτευγμα. Τους απομένουν 10 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ο τελικός του Κόπα ντελ Ρέι και όσο πάνε στο Champions League. Μπορεί να μείνουν στα προημιτελικά (σ.σ.: δεν χάνεται η πρόκριση με την Αρσεναλ) ή να πάνε και πάλι για το τρεμπλ. Το θέμα όμως είναι ότι αφού έφτασαν στα 100 γκολ, τα 122 περσινά τους έχουν αρχίσει ήδη να φαντάζουν ευκολάκι να ξεπεραστούν.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα