Φουστέρ: Για την φανέλα ρε γαμώτο

Φουστέρ: Για την φανέλα ρε γαμώτο

Αντώνης Σαούλης
Φουστέρ: Για την φανέλα ρε γαμώτο

bet365

Ο Ισπανός ήταν αυτός που «σφράγισε» τον 43ο τίτλο του Ολυμπιακού και μας θύμισε τι σημαίνει να είσαι επαγγελματίας και ταυτόχρονα φίλαθλος.

Γρήγορο flash back. Πέρσι στην φιέστα για το 42ο πρωτάθλημα των «ερυθρολεύκων» ο Νταβίντ Φουστέρ έχει πλαντάξει από το κλάμα. Το συμβόλαιό του τελείωνε και καταλάβαινε ότι δύσκολα θα συνεχίσει. Στον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα. Μόνο στην ιδέα ο Ισπανός είχε... γονατίσει. Οτι δηλαδή είχε φτάσει το πλήρωμα του χρόνου (και) γι' αυτόν...

Εν τέλει ο Φουστέρ ανανέωσε. Εμεινε στο λιμάνι με την οικογένειά του και στην χώρα που τόσο αγαπάει. Γράφει στα social media και στα ελληνικά. Βάφτισε τον γιο του Νίκο. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ισπανία αλλά λάτρεψε τον τόπο μας.



Και τον Ολυμπιακό βεβαίως βεβαίως. Ο Νταβίντ Φουστέρ μας έδειξε το μεσημέρι της Κυριακής τι σημαίνει να είσαι ένα τρομερός επαγγελματίας, ένας σωστός φίλαθλος και ένας υπέροχος άνθρωπος.


Παρά το γεγονός ότι ο Σίλβα δεν τον εμπιστεύτηκε ποτέ εντούτοις ο Φουστέρ δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα. Δεν βγήκε να κάνει δηλώσεις, δεν έψαξε για ομάδα τον Γενάρη.

Συνέχιζε τις προπονήσεις και ήλπιζε ότι κάποια στιγμή ο προπονητής του θα τον χρησιμοποιούσε. Εστω και σε ματς Κυπέλλου όπως αυτό με τον Απόλλωνα. Η τα παιχνίδια με τα Χανιά.



Και όταν θα έβαζε κάποιο γκολ θα τον πανηγύριζε σαν να ήταν ο πιο τρελός φίλαθλος του Ολυμπιακού. Οπως το έκανε κόντρα στην Βέροια την Κυριακή το μεσημέρι. Σφικτή γροθιά και φιλί στο σήμα.

Δείγμα του πόσο αγαπάει την ομάδα. Παράδειγμα του πως πρέπει ν' αγαπάμε την οποιαδήποτε ομάδα. Δίχως γκρίνια... Με αγνή αγάπη.

Ναι θα σε στεναχωρήσει η ομάδα σου. Οπως έγινε και με τον Φουστέρ. Αλλά ο Ισπανός απόλαυσε τις στιγμές που του δόθηκαν.


Ισως να ήταν και της μοίρας γραφτό να είναι αυτός που με τα δύο του γκολ έδωσε και μαθηματικά τον 43ο τίτλο στον Ολυμπιακό.



Στο τέλος η αγάπη νικάει. Γι' αυτό και θα σηκώσει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ τον τίτλο του πρωταθλητή στο τέλος της σεζόν ως ο πρώτος αρχηγός.

Φανταστείτε ένα Καραϊσκάκη με 33.000 Φουστέρ. Να τραγουδάνε πάντα στα δύσκολα και να φιλάνε το σήμα σε κάθε χαρά που τους δίνει. Και πάντα, μα πάντα να είναι εκεί.



Και φανταστείτε να υπήρχαν Φουστέρ σε όλες τις ομάδες. Τόσο ως επαγγελματίες, όσο και ως οπαδοί...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΝΤΑΒΙΝΤ ΦΟΥΣΤΕΡ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα