Η αρνητική επίδοση επί Στραματσόνι

Η αρνητική επίδοση επί Στραματσόνι

Gazzetta team
Η αρνητική επίδοση επί Στραματσόνι

bet365

Ο Παναθηναϊκός προβληματίζει από την αρχή της χρονιάς και όπως αποδεικνύουν οι αριθμοί, δεν παίρνει τις νίκες ούτε και με τον Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο!

Αρχές Νοεμβρίου. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την ΑΕΚ. Αν και έχει τις φάσεις, δεν μπορεί να νικήσει, το 0-0 μένει μέχρι το φινάλε και οι φίλοι του «τριφυλλιού» ζητούν περισσότερο από κάθε άλλη φορά το... κεφάλι του Γιάννη Αναστασίου. Με την πίεση να έχει φτάσει στο απροχώρητο και με κίνδυνο να χαθεί από πολύ νωρίς η χρονιά, ο Γιάννης Αλαφούζος παίρνει την δύσκολη απόφαση. Βάζει τέλος στην εποχή του «Ολλανδού», κάνει δεκτή την εισήγηση του Τάκη Φύσσα και το... τιμόνι περνά στα χέρια του Αντρέα Στραματσόνι, του φιλόδοξου Ιταλού τεχνικού, ο οποίος δεν κατάφερε να δείξει το κάτι παραπάνω σε Ίντερ και Ουντινέζε.

Μετά από ενάμιση μήνα παρουσίας στο Κορωπί, ο 39χρονος προπονητής αποφασίζει το «ξήλωμα» του ρόστερ και μεταγραφική κοσμογονία μεσούσης της περιόδου. Στόχος να δημιουργηθεί μία νέα ομάδα ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περίοδου, παίρνοντας ένα πολύ μεγάλο ρίσκο για το πως θα αντιδράσει ο ποδοσφαιρικός «οργανισμός» στην τρέχουσα σεζόν. Μία σεζόν που δεν έχει τελειώσει, μία σεζόν που έφερε και τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από τον Ατρόμητο στο Κύπελλο και κανείς δεν ξέρει που μπορεί να καταλήξει. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να προβληματίζει και ο κόσμος... βράζει, καθώς δεν βλέπει την παραμικρή βελτίωση σε διάρκεια παρά μόνο κάποιες «φωτοβολίδες» σε παιχνίδια εύκολα ή αδιάφορα.

Ο Στραματσόνι σε αυτά τα πρώτα 19 ματς στον πάγκο του Παναθηναϊκού «τρέχει» ένα αρνητικό ρεκόρ και δικαιολογημένα δημιουργεί προβληματισμό η δημιουργία μίας ομάδας που δεν μπορεί να φτάσει στην νίκη. Ο «Στράμα», λοιπόν, έχει 9 νίκες, 4 ισοπαλίες και 6 ήττες. Κάποια από αυτά τα αποτελέσματα ήταν αδιάφορα, κάποια κόστισαν αρκετά και κάποια προβλημάτισαν για την εικόνα της ομάδας του.

Ο Παναθηναϊκός του Στραματσόνι

Ηρακλής-Παναθηναϊκός 1-0

Παναχαϊκή-Παναθηναϊκός 1-2

Βέροια-Παναθηναϊκός 0-1

Παναθηναϊκός-Αστέρας 2-0

Κέρκυρα-Παναθηναϊκός 1-1

Πανθρακικός-Παναθηναϊκός 1-0

Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 4-2

ΠΑΣ-Παναθηναϊκός 1-2

Καλλονή-Παναθηναϊκός 0-2

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ 0-1

Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 0-0

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 0-2

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 0-0

Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 2-3

Παναθηναϊκός-Ξάνθη 0-1

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 1-0

ΠΑΣ-Παναθηναϊκός 0-3

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-2

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-0

Τα ντέρμπι

Από τα πρώτα παιχνίδια του Ιταλού, αξίζει να αναφερθούμε αρχικά στα ντέρμπι. Κόντρα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός του Στραματσόνι απέτυχε να νικήσει αν και σε γενικές γραμμές ήταν ανώτερος. Στο παιχνίδι με τον «δικέφαλο» το 2-0 έγινε 2-2 μέσα σε δέκα λεπτά και οι αλλαγές του αποσυντόνισαν τους «πράσινους». Σε εκείνο με την ΑΕΚ αν και το αρχικό πλάνο του ήταν καλό, δεν μπόρεσε ξανά να βοηθήσει από τον πάγκο την ομάδα του. Η διαχείριση των δύο αναμετρήσεων του δίνει ένα βαθμό κάτω από την βάση...

Τα ματς που «πόνεσαν»

Στα ματς που είχαν πραγματικά πολύ μεγάλη σημασία, ο δικός του Παναθηναϊκού ήταν κατώτερος των περιστάσεων. Στα διπλά ματς με τον Ατρόμητο, το «τριφύλλι» δεν σκόραρε(0-0 και 1-0) και ο αποκλεισμός με κάτω τα χέρια στο Περιστέρι ήταν αποκλειστική δική του ευθύνη, μιας και παρουσίασε ένα σύνολο χωρίς αρχή μέση και τέλος!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα