Γεωργιάδης: «Στη Βέροια αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Γεωργιάδης: «Στη Βέροια αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

bet365

Σύνθημα.. ανάκαμψης, έδωσε μέσα από το gazzetta.gr ο Γιώργος Γεωργιάδης, που μίλησε για το ματς με τον Ατρόμητο, την διαιτησία και την πορεία της Βέροιας, που έχει αδικήσει τον εαυτό της.

Η Βέροια ξεκίνησε την σεζόν με μεγάλες προσδοκίες, όμως η μέχρι τώρα πορεία της δεν ήταν η αναμενόμενη. Όπως παραδέχτηκε, μάλιστα, ο Γιώργος Γεωργιάδης, που μίλησε μετά τον ματς με τον Ατρόμητο στο gazzetta.gr, η «Βασίλισσα του Βορρά» στον πρώτο γύρο αδίκησε τον εαυτό της και σε πολλά ματς, αν και ήταν κυρίαρχος του αγώνα, από το... πουθενά έχανε!

Παρόλα αυτά, όπως τονίζει ο ταλαντούχος εξτρέμ, ακόμα υπάρχει περιθώριο να αλλάξει η εικόνα, καθώς, όσο έρχονται αποτελέσματα, η ομάδα θα αποκτά αυτοπεποίθηση και θα μπορεί να προσθέσει και το θέαμα στο παιχνίδι της, χωρίς να κοιτάει μόνο το αποτέλεσμα. Όσο για την ισοπαλία στο Περιστέρι, όπως ανέφερε, κάθε βαθμός εκτός έδρας είναι θετικό, ειδικά όταν έχεις μία ομάδα όπως ο Ατρόμητος να αντιμετωπίσεις.

Να επιστρέψει στις νίκες ζητάει η Βέροια που υποδέχεται τον Πανιώνιο για την 23η αγωνιστική της Super League. Σε απόδοση 2.45 στην Novibet βρίσκεται η νίκη της «Βασίλισσας του Βορρά».

Βέβαια, δεν έλειψαν και τα παράπονα για την... σφυρίχτρα, καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά, του έδωσε την εντύπωση πως ο διαιτητής ήθελε να βάλει τον Ατρόμητο στην περιοχή της Βέροια, μη μπορώντας να εξηγήσει αλλιώς τα ελάχιστα φάουλ που κέρδισε η ομάδα του στο παιχνίδι.

Τέλος, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο πρωτάθλημα, την έλλειψη ανταγωνισμού με τον Ολυμπιακό που έχει ξεφύγει από νωρίς και την μάχη της παραμονής, για την οποία έκανε... πρόβλεψη πως όλα έχουν κριθεί.

«Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν κλειστό, δεν είχε πολλά να μας προσφέρει, εμείς κοιτάξαμε κυρίως το αμυντικό κομμάτι και να μη δεχτούμε κάποιο γκολ. Ο Ατρόμητος είχε τον έλεγχο, αλλά με εξαίρεση μία φάση με τον Λαζαρίδη, δεν νιώσαμε ιδιαίτερη απειλή. Στην επανάληψη, είχε σίγουρα πολύ καλύτερο ρυθμό και οι δύο ομάδες ανέβασαν την απόδοσή τους. Είχαμε εμείς ευκαιρίες, είχε και ο Ατρόμητος, νομίζω εμείς ήμασταν πιο κοντά στο γκολ, όμως και η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα».

Είστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία δηλαδή;

«Σίγουρα, μετά από μία ισοπαλία μακριά από την έδρα σου, είναι πάντα ένα καλό αποτέλεσμα. Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για τον Ατρόμητο, μία ποιοτική ομάδα και δύσκολο αντίπαλο, που βρίσκεται και σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα, μετά τα θετικά αποτελέσματα και κυρίως, την πρόκρισή της κόντρα στον Παναθηναϊκό στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος».

Ποιοι είναι οι στόχοι σας για το υπόλοιπο της σεζόν;

«Σίγουρα, εδώ που φτάσαμε, κοιτάμε πρώτα από όλα να απομακρυνθούμε όσο περισσότερο γίνεται από την επικίνδυνη ζώνη. Είμαστε σε ένα καλό σημείο, πρέπει να πάρουμε όμως και κάποια αποτελέσματα που θέλουμε ακόμα. Αν γίνει αυτό, τότε θα έχουμε πάρει την ανάσα που ζητάμε και θα έχουμε την δυνατότητα να απελευθερώσουμε το παιχνίδι μας και να παίξουμε και πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο. Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα, πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να προσφέρουμε και θέαμα, όμι μόνο να παίζουμε για το αποτέλεσμα».

Αδικείται η Βέροια από την βαθμολογική της θέση;

«Όλες οι ομάδες κάνουν σκαμπανεβάσματα, έχουν τις καλές τους και τις κακές τους ημέρες. Αυτό είναι ένα γεγονός, δε γίνεται πάντα να είσαι όπως θα ήθελες. Από εκεί και πέρα, εμείς σε πολλά παιχνίδια αδικήσαμε τους εαυτούς μας, τα χάναμε χωρίς λόγο, ενώ ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Αυτό είναι κάτι που μας στοίχισε πάρα πολύ. Έτσι είναι, όμως, το ξέρουμε και κοιτάμε να το διορθώσουμε. Στην τελική, δεν έχει σημασία μόνο ποιος είναι καλύτερος, αν δε βάλεις το γκολ, δε κερδίζεις. Εμείς χάσαμε έτσι πολλούς βαθμούς και θα μπορούσαμε αν προσέχαμε και ήμασταν πιο αποτελεσματικοί, να είμαστε πιο ψηλά στην βαθμολογία αυτή τη στιγμή».

Φταίει και το θέμα που έχετε με την έδρα σας, ίσως;

«Κοίτα, στον πρώτο γύρο είχαμε μέσα όλα τα ντέρμπι. Όλες οι μεγάλες ομάδες πέρασαν από την Βέροια, δεν είχαμε εύκολα παιχνίδια. Και μάλιστα, με εξαίρεση τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό που δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω, σε όλα τα υπόλοιπα ματς ήμασταν κατά κράτος καλύτεροι και έπρεπε να πάρουμε αποτέλεσμα. Αλλά, όπως είπα, δεν βάζαμε γκολ, το... τρώγαμε από το πουθενά και μετά πως να πάρεις βαθμούς. Είναι απλά κάποια πράγματα, δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις. Τώρα στον δεύτερο γύρο, έχουμε καλύτερο πρόγραμμα πιστεύω και σε συνδυασμό με την βελτίωση που παρουσιάζουμε, θα έρθουν και οι εντός έδρας νίκες».

Στο παιχνίδι αρκετές φορές είχατε παράπονα από την διαιτησία, πιστεύεις ότι έχετε αδικηθεί;

«Σήμερα προσπαθούσε η διαιτησία να βάλει τον Ατρόμητο στην περιοχή μας, έπαιξε έδρα... Δεν εξηγείται αλλιώς, όταν παίζεις 90 λεπτά και έχεις πάρει, αν θυμάμαι καλά, μόλις 2 ή 3 φάουλ! Σημαντικό για εμάς, είναι πως η Βέροια ανταποκρίθηκε σε όλα αυτά, έδειξε χαρακτήρα και άντεξε, δεν επηρεαστήκαμε. Γενικά δε θέλω να μιλάω για διαιτησία, γι αυτό προτιμώ να μείνω εδώ και να μην το αναλύσω, απλά το μόνο που πρέπει να παραδεχτώ, είναι πως το νιώσαμε στο ματς, μας δημιούργησε εκνευρισμό που δεν μας έδινε ούτε ένα φάουλ».

Το πρωτάθλημα πως το βλέπεις;

«Σίγουρα η πορεία του Ολυμπιακού δείχνει πως κάτι δε πάει καλά στο πρωτάθλημα, όταν μία ομάδα φεύγει τόσο μπροστά, σημαίνει πως δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Είναι πολύ δυνατός ο Ολυμπιακός, δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει, αλλά πιστεύω πως σε κάθε χώρα, σε κάθε πρωτάθλημα, θα πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερο σασπένς, να μην τελειώνει από νωρίς και χάνεται το όποιο ενδιαφέρον. Όσο για την ουρά, έχουν ξεχωρίσει οι δύο ομάδες, δεν νομίζω ότι μπορεί κάποια από τις δύο να κάνει την ανατροπή, έμειναν πολύ πίσω και πιστεύω πως έχει καθαρίσει το τοπίο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα