Πάρε-βάλε Νικόλα

Αντώνης Σαούλης
Πάρε-βάλε Νικόλα

bet365

Ο Γκνιάτιτς έβγαλε... μόνο του τον Καλτσά ο οποίος σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα εκμεταλλευόμενος την γκάφα του αντιπάλου του.

Το ματς στα Χανιά δεν είχε φάσεις. ΟΚ, υπήρχε το δίλεπτο με τα δύο δοκάρια (στο 10' ο Κλωναρίδης, στο 12' ο Μενδρινός) αλλά από εκεί και πέρα το θέαμα... επέβαλλε κολλύρια για τους θεατές.

Ολα έδειχναν λοιπόν ένα ακόμα 0-0 σε ημίχρονο του Παναθηναϊκού. Δεν υπολόγιζαν βεβαίως τον Ογκνιεν Γκνιάτιτς.

Ο 25χρονος Σέρβος δίχως να δέχεται τρομερή πίεση αποφασίζει να... δώσει ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου ημιχρόνου βρίσκεται στον χώρο μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής του Σωτηρίου και γυρνάει την μπάλα προς τα πίσω.


Ομως η πάσα είναι πιο δυνατή για να πάει στα στόπερ και πιο αδύναμη για να φτάσει στον Σωτήριου. Αυτόματα η πάσα του Γκνιάτιτς έγινε 50-50 για τον Καλτσά και τον Σωτηρίου.

Ακόμα παραμένει αμφίβολο εάν ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού έκανε προσποίηση ή ο Σωτηρίου έκανε λάθος εκτίμηση της φάσης φοβούμενος κάποιο πέναλτι.



Οπως και να 'χει, η μπάλα πέρασε και από τους δύο ο Καλτσάς είχε πρόσωπο στην μπάλα και απλά την έστειλε στην κενή εστία.



Μια εκπληκτική φάση γκάφας στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, στην οποία ο Γκνιάτιτς αποφασίζει να προσφέρει ένα πολύ εύκολο γκολ στον Παναθηναϊκό.

Δίχως αμφιβολία η γκάφα της αγωνιστικής παρά το γεγονός ότι υπάρχει και το «πνίξιμο» του Περνίς στο γκολ του Νιέτο στην αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Ηρακλή.

Επειδή όμως είχαμε... γεννητούρια την προηγούμενη αγωνιστική στην γκάφα κέρδισε (προφανώς και με διαφορά) η ασίστ «πάρε-βάλε» του Γκνιάτιτς στον Καλτσά!

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ 1:15 ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΓΚΝΙΑΤΙΤΣ ΣΤΑ HIGHLIGHTS TΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα