Ρόναλντ Βάργκας: Τα κάνει όλα

Ρόναλντ Βάργκας: Τα κάνει όλα

Αντώνης Σαούλης
Ρόναλντ Βάργκας: Τα κάνει όλα

bet365

O μεσοεπιθετικός από την Βενεζουέλα σκόραρε σ' ένα ακόμα παιχνίδι και έχει τέσσερα γκολ και δύο ασίστ στο σερί που τρέχει η ΑΕΚ μέσα στο 2016.

Με το σερί της ΑΕΚ (8 νίκες σε 8 παιχνίδια μέσα στο 2016) υπάρχει κι αυτό του Βάργκας. Οχι τόσο εντυπωσιακό όπως αυτό της «Ενωσης» αλλά αυτά που κάνει ο μέσος από την Βενεζουέλα τον βάζουν πολύ εύκολα στην σταθερή αξία του Match Review για την 20η αγωνιστική.

Οι αριθμοί του Ρόναλντ είναι πραγματικά εντυπωσιακοί μέσα στο 2016! Σε όσα ματς έχει παίξει βρίσκεται μέσα σε τουλάχιστον ένα τέρμα. Στα έξι παιχνίδια λοιπόν που έχει αγωνιστεί από τα οκτώ της ΑΕΚ μέσα στο 2016 ο Βάργκας έχει τέσσερα γκολ και δύο ασίστ... Μέσα σ' ένα μήνα πρόλαβε να... ισοφαρίσει τον απολογισμό του στο πρώτο μισό της σεζόν! Εφτασε δηλαδή τα οκτώ γκολ και τις τέσσερις ασίστ ο μεσοεπιθετικός και συνεχίζει.



Το εκπληκτικό με την περίπτωσή του είναι πως σε αυτά τα έξι παιχνίδια έχει μόλις ένα 90λεπτο (αυτό στην Λιβαδειά για το Κύπελλο). Ο Βάργκας λοιπόν μέσα στο 2016 έχει καταφέρει τα εξής:
03/01 Πλατανιάς-ΑΕΚ 0-3 (1 ασίστ σε 68 λεπτά)
06/01 Λεβαδειακός-ΑΕΚ 0-1 (1 γκολ σε 90 λεπτά)*
09/01 ΑΕΚ-Ξάνθη 2-1 (1 ασίστ σε 71 λεπτά)
17/01 ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 0-2 (1 γκολ σε 45 λεπτά)
24/01 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0 (1 γκολ σε 61 λεπτά)
31/01 ΑΕΚ-Βέροια 3-0 (1 γκολ σε 79 λεπτά)
Με αστερίσκο το ματς Κυπέλλου

Με βάση τον χρόνο συμμετοχής του σε αυτά τα έξι παιχνίδια (επαναλαμβάνουμε πως στα ματς με Λεβαδειακό και Ηρακλή στο Κύπελλο στο ΟΑΚΑ δεν αγωνίστηκε λεπτό) ο Ρόναλντ Βάργκας σκοράρει ή δημιουργεί ένα γκολ κάθε 69 λεπτά!



Ταυτόχρονα έχει δώσει ένα τρίποντο (στο ματς με τον ΠΑΟΚ μιας και το δικό του γκολ ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη) και... μισή πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου (έκανε το 0-1 μέσα στην Λιβαδειά). Επίσης άνοιξε το σκορ στα Γιάννενα αλλά και κόντρα στην Βέροια.

Και με αυτό το γκολ (όπως και ο Αραβίδης που σκόραρε επίσης κόντρα στην Βέροια) έφτασε τον Μπαρμπόσα ως πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα! Εχουν 7 γκολ οι τρεις τους με τον Βάργκας όμως να έχει τον λιγότερο χρόνο συμμετοχής.



Τα στατιστικά των πρώτων σκόρερ της ΑΕΚ λοιπόν έχουν ως εξής (μόνο στο πρωτάθλημα):
Ελντερ Μπαρμπόσα 7 γκολ σε 18 ματς και 1391 λεπτά συμμετοχής (1 γκολ κάθε 4 προσπάθειες)
Χρήστος Αραβίδης 7 γκολ σε 18 ματς και 1587 λεπτά συμμετοχής (1 γκολ κάθε 4,5 προσπάθειες)
Ρόλαντ Βάργκας 7 γκολ σε 15 ματς και 958 λεπτά συμμετοχής (1 γκολ κάθε 4 προσπάθειες)



Η διαφορά στον χρόνο συμμετοχής του Βάργκας με τους άλλους δύο είναι τεράστια. Δείγμα του πόσο πιο παραγωγικός είναι ο μεσοεπιθετικός από την Βενεζουέλα. Γι' αυτό και είναι η σταθερή αξία του Match Review μετά το τέλος της 20ης αγωνιστικής.

ΣΤΟ 1:40 TΩΝ HIGHLIGHTS ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΒΑΡΓΚΑΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα