Γιάννου: «Παράξενο που έπαιξα κόντρα στον Πανιώνιο»

Νίκος Τσιώκος
Γιάννου: «Παράξενο που έπαιξα κόντρα στον Πανιώνιο»

bet365

Ο Απόστολος Γιάννου μίλησε στο Match Review του gazzetta.gr και χαρακτήρισε παράξενο το γεγονός να παίζει ως αντίπαλος του Πανιωνίου, έπειτα από δύο χρόνια στη Νέα Σμύρνη.

Από το περασμένο καλοκαίρι αγωνίζεται στον Αστέρα, όμως ο Απόστολος Γιάννου έχει... ξοδέψει τα δύο προηγούμενα χρόνια με τη φανέλα του Πανιωνίου. Το Σάββατο (23/1) επέστρεψε ως αντίπαλος στη Νέα Σμύρνη, γεγονός που χαρακτήρισε παράξενο μιλώντας στο Match Review του gazzetta.gr.

Ο 25χρονος επιθετικός, ο οποίος διεκδικεί και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ όντας στην πρώτη θέση μαζί με τον Κώστα Φορτούνη με 13 τέρματα, χαρακτήρισε δίκαιη τη «λευκή» ισοπαλία με τους «κυανέρυθρους» και στάθηκε στις δυσκολίες του αγώνα, κυρίως λόγω του αέρα.

Επίσης, τόνισε ότι πρέπει οι Αρκάδες να έχουν σταθερότητα και να πάρουν βαθμούς στα εκτός έδρας παιχνίδια για να πετύχουν τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από την πεντάδα, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο σύλλογος της Τρίπολης να κάνει την έκπληξη απέναντι στον Ολυμπιακό στο Κύπελλο.

Απόστολε επέστρεψες ως αντίπαλος στη Νέα Σμύρνη. Ποια είναι τα συναισθήματα;

Πέρασα ωραία χρόνια εδώ, δύο πολύ ωραία χρόνια. Ήταν παράξενο να παίζω με τα παιδιά αντίπαλος. Το σκορ είναι καλό για μας.

Αν και ο Αστέρας δεν ήταν σε τόσο καλή μέρα, μπορούσατε να πάρετε κάτι παραπάνω;

Όχι, με το 0-0 είμαστε ευχαριστημένοι. Εμείς πήραμε τον έναν βαθμό, δε χάσαμε γιατί είχε ευκαιρίες ο Πανιώνιος στην αρχή. Ήταν και δύσκολο με τον αέρα να παιχτεί ποδόσφαιρο και είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.

Ήταν ένα ματς πεντάδας. Πόσο ρόλο θα παίξει αυτό το παιχνίδι στη μάχη της πεντάδας;

Δεν ξέρω πόσο ρόλο θα παίξει. Στην ισοβαθμία είμαστε εμείς από πάνω γιατί κερδίσαμε στην Τρίπολη, αλλά έχει ακόμα πολύ δρόμο. Το θέμα είναι το επόμενο ματς και να μπορέσουμε να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα.

Τι χρειάζεται να έχετε στη συνέχεια για να πετύχετε τον στόχο;

Πιστεύω ότι θέλει να έχουμε σταθερότητα. Ακόμα και σε ματς, όπως το σημερινό, να μη χάσεις και να παίρνεις βαθμούς εκτός έδρας.

Υπάρχει και το ματς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Πώς το βλέπετε τώρα αυτό;

Είναι ένα δύσκολο ματς. Ξέρουμε ότι στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα. Όμως, είναι ποδόσφαιρο και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Εμείς θα πάμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση γιατί το Κύπελλο είναι και παράξενη διοργάνωση. Μ' ένα γκολ εκτός μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα