Προσοχή στο κενό μεταξύ φάουλ και χεριού

Αντώνης Σαούλης
Προσοχή στο κενό μεταξύ φάουλ και χεριού

bet365

O Δημήτρης Κουτρουμάνος άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες από το 40' κάνοντας το έργο του Παναιτωλικού δύσκολο μέσα στην Κομοτηνή.

Μετά από αρκετά παιχνίδια ο Γιάννης Μαντζουράκης του εμπιστεύτηκε φανέλα βασικού. Για την ακρίβεια τελευταία φορά που ήταν στην 11αδα ο Δημήτρης Κουτρουμάνος (περί ου ο λόγος) ήταν στις 7 Δεκεμβρίου κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Εκτοτε ο Μαντζούρ τον είχε χρησιμοποιήσει ως αλλαγή και είχε αγωνιστεί 20, 8, 9 και 2 λεπτά στα τέσσερα παιχνίδια που πέρασε ως αλλαγή. Ομως στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό έπαιξε βασικός. Ομως δεν δικαίωσε σε καμία στιγμή την επιλογή του προπονητή του.

Μετά την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε στο 28' δέχθηκε ακόμα μία μετά από 12 λεπτά για ν' αφήσει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο! Και αν μη τι άλλο ήταν μια πολύ... χαζή δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ενώ είχε πέσει ο Κουτρουμάνος στον χώρο του κέντρου θέλοντας να πάρει το φάουλ έπιασε την μπάλα με το χέρι.

Φάουλ δεν υπάρχει πάνω του και εν τέλει τιμωρήθηκε για το χέρι. Σωστή δεύτερη κίτρινη και ο Παναιτωλικός είχε τον ρόλο του κομπάρσου στο παιχνίδι για την επόμενη μία ώρα. Μπορεί να μην... τιμωρήθηκε η ομάδα του Αγρινίου και να έφυγε από την Θράκη με τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά η κίνηση του Κουτρουμάνου ν' αφήσει τον σύλλογό του με παίκτη λιγότερο δεν του έδωσε το δικαίωμα να διεκδικήσει και κάτι καλύτερο.

Οπότε αδύναμος κρίκος για τη 18η αγωνιστική του match review είναι ο Δημήτρης Κουτρομάνος για την αποβολή του στην Θράκη. Προσοχή στο... κενό μεταξύ φάουλ και χεριού!

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα