Σωκράτης Διούδης: Ακόμα βγάζει...

Αντώνης Σαούλης
Σωκράτης Διούδης: Ακόμα βγάζει...

bet365

Ο νεαρός γκολκίπερ κράτησε μόνος του το μηδέν κόντρα στον Παναθηναϊκό κι έδωσε έναν σημαντικό βαθμό στον Πανιώνιο

Πριν από το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε συνολικά 19 αποκρούσεις σε 6 παιχνίδια. Σχεδόν 3 δηλαδή ανά παιχνίδι. Φεύγοντας από την Λεωφόρο είχε προσθέσει 8! Το εκπληκτικό με την περίπτωσή του είναι πως οι περισσότερες από αυτές ήταν σωτήριες!

Ο λόγος για τον Σωκράτη Διούδη. Τον MVP του match review για την 18η αγωνιστική. Ο 23χρονος γκολκίπερ είναι με διαφορά ο πολυτιμότερος της αγωνιστικής για όλα όσα έκανε στην Λεωφόρο κρατώντας το 0-0 σ' ένα παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει.



100% ευθύνη του Διούδη. Με αποκορύφωμα τις αποκρούσεις στο σουτ του Εσιέν (στο πρώτο ημίχρονο) και την κεφαλιά του Κουτρουμπή (στο τέλος του αγώνα) ο 23χρονος γκολκίπερ απέδειξε για ποιο λόγο κέρδισε φανέλα βασικού από τον Μαρίνο Ουζουνίδη αφήνοντας στον πάγκο τον Νίκο Παπαδόπουλο ο οποίος επίσης έκανε καλό πρωτάθλημα.

Στα επτά παιχνίδια που έχει αγωνιστεί έχει ήδη 3 clean sheets. Αυτό στην Λεωφόρο, το 1-0 με τον Ηρακλή αλλά και το 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Ως δανεικός από την Μπριζ ο Διούδης ψάχνει την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ηταν βασικός στον Αρη, έχει περάσει από όλες τις μικρές Εθνικές αλλά το ταξίδι στο εξωτερικό δεν του βγήκε.



Ο Πανιώνιος είναι η επιστροφή του στην Σούπερ Λίγκα και δεν τον έχουν πάρει και τα χρόνια. Ακόμα στα 23 είναι και μπαίνει κι αυτός σε μια φουρνιά Ελλήνων γκολκίπερ που φαίνεται να ξεχωρίζουν φέτος στην Σούπερ Λίγκα. Ο Βελλίδης, ο Ανέστης (έπιασε ξανά πέναλτι), ο Δαύκος (με την εμφάνιση που έκανε στην Τούμπα στο ματς Κυπέλλου) και άλλοι εμφανίζονται ξανά στο προσκήνιο εκεί που ήταν τελείως εξαφανισμένοι.

Ομως η 18η αγωνιστική ήταν του Διούδη! Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο σταμάταγε τα πάντα με αποκορύφωμα το μονοκόμματο σουτ του Εσιέν. Ο Γκανέζος έπιασε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα πήρε ύψος και κατευθυνόταν προς το... παράθυρο του Διούδη αλλά ο γκολκίπερ του Πανιώνιου με ανάποδο χέρι έστειλε την μπάλα σε κόρνερ (o ίδιος είπε πως ήταν η δυσκολότερη).

Στο δεύτερο ημίχρονο σταμάτησε το (κακό) πλασέ του Αμπέντ που ήταν μόνος του στο πέναλτι και στις τελευταίες φάσεις κατάφερε να παραμείνει συγκεντρωμένος και να δει την μπάλα να κοντράρει στο κεφάλι του Κουτρουμπή που ήταν στην μικρή περιοχή και να εκτιναχθεί για να την στείλει ξανά κόρνερ.



Αρχίζει να βρίσκει ρυθμό ο 23χρονος τερματοφύλακας. Δεν είναι εύκολο από τις 32 συμμετοχές που είχε με τον Αρη την σεζόν 2012/13 να πέφτει στο μηδέν στην Μπριζ και να επιστρέφει ως δεύτερος στον Πανιώνιο. Τελικά ο Διούδης έκανε την απόλυτη επιστροφή. Φανέλα βασικού, σούπερ εμφανίσεις και πλέον χτυπά και την πόρτα της Εθνικής. Ισως και μια μεταγραφή σε ακόμα μεγαλύτερη ομάδα.

Για την ώρα απολαμβάνει το come back του. Με μια γεμάτη εμφάνιση στην Λεωφόρο έναν βαθμό που είναι δικός του και φυσικά με τον τίτλο του πολυτιμότερου του match review για την 18η αγωνιστική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα