Νιέτο: Χαμένο πέναλτι, χαμένος βαθμός

Νιέτο: Χαμένο πέναλτι, χαμένος βαθμός

Είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι με το πέναλτι που κέρδισε ο Καπετάνος αλλά εν τέλει ήταν κακοεκτελεσμένο.

Επιμέλεια:

Δεν μπορείς να τον καταδικάσεις ότι έκανε μια κακή εμφάνιση. Ούτε ότι ήταν... άφαντος στο ΟΑΚΑ. Στο τέλος όμως μετράει το ένα λάθος που θα κάνεις. Που θα είναι αρκετό για ν' αλλάξουν οι ισορροπίες του αγώνα.

Και ο Ντάνι Νιέτο είναι ο αδύναμος κρίκος της 17ης αγωνιστικής. Γιατί του δόθηκε μια σπουδαία ευκαιρία για να βοηθήσει την ομάδα του να φύγει με βαθμό από το ΟΑΚΑ αλλά την πέταξε στον... Ανέστη.

Πιο συγκεκριμένα η Ξάνθη πίεζε την ΑΕΚ για να βρει το γκολ της ισοφάρισης και με την είσοδο του Καπετάνου στον αγωνιστικό χώρο έγινε πιο επιθετική με αποτέλεσμα ο φορ της ακριτικής ομάδας να κερδίσει πέναλτι από τον Λαμπρόπουλο στο 70'. Την εκτέλεση την ανέλαβε ο Ισπανός ο οποίος όμως αστόχησε.

Αποφάσισε να στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ανέστη. Γωνία δεν... βρήκε ποτέ και ο γκολκίπερ της ΑΕΚ αφού διάλεξε σωστή πλευρά απέκρουσε και το κακοεκτελεσμένο πέναλτι του Ισπανού.

Μπορεί να έχει βάλει τρία γκολ σε 12 ματς αλλά την κρίσιμη στιγμή και σε μια εύκολη κατάσταση για τον ίδιο δεν έπραξε σωστά. Αδύναμος κρίκος για το χαμένο πέναλτι και τον (πιθανόν) χαμένο.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ