Γκοοο... όχι!

Γκοοο... όχι!

Είναι από τις περιπτώσεις που αναρωτιέσαι πως γίνεται να χαθεί ένα γκολ και περιμένεις το ριπλέι για να διαπιστώσεις τι μπορεί να έγινε για να μπει η μπάλα στα δίχτυα.

Επιμέλεια:

Ναι, ναι το γνωρίζετε. Ολα μπαίνουν και όλα χάνονται. Γι' αυτό το ποδόσφαιρο είναι το κόλλημά μας, γι' αυτό είναι ο βασιλιάς των σπορ και μπλα μπλα μπλα. Αλλά αυτό που χάνει ο Ατζαγκούν στο ματς με την Καλλονή θες το τρίτο ριπλέι για να καταλάβεις τι ακριβώς έχει γίνει και η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα.

Το ματς στο 88' και η Καλλονή ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης. Ο Παναθηναϊκός έχει βρει χώρους και ο Μπεργκ βγαίνει από τ' αριστερά. Βγάζει μια γλυκιά σέντρα η οποία περνάει πάνω από το κεφάλι του Χογκ. Ο Ατζαγκούν έχει... κουμπώσει πέμπτη ταχύτητα και πάει σφαίρα προς την μπάλα.

Οχι μόνο την προλαβαίνει αλλά πιάνει την κεφαλιά όπως ακριβώς θα ήθελε σε απόσταση μισού μέτρου από την εστία. Κι όμως η μπάλα δεν καταλήγει στα δίχτυα. Το «Γκοο... όχι» ακούστηκε μέχρι την Τουρκία από τους φίλους του Παναθηναϊκού με τον πάγκο των πράσινων να μην πιστεύει ότι δεν τελείωσε το ματς εκεί ο Νιγηριανός.

Χρειάστηκε το τρίτο ριπλέι με την κάμερα πίσω από το τέρμα για να καταλάβει κανείς πως δεν μπήκε το γκολ. Η μπάλα βρήκε στη βάση του δοκαριού και πήρε τέτοια φάλτσα που πέρασε πίσω από τον Χογκ και δεν κατέληξε ούτε άουτ!

Μάλιστα ο Ατζαγκούν με την φόρα που είχε βρήκε και πάνω στο δοκάρι με αποτέλεσμα να χτυπήσει και το κεφάλι του. Εν τέλει την μπουγάδα καθάρισε ο Μπουμάλ μερικά δευτερόλεπτα αργότερα κάνοντας το 2-0 για τον Παναθηναϊκό.  

Πάντως δείτε τα highlights του αγώνα και την συγκεκρίμενη φάση που ακόμα και ο σπίκερ του ματς έχει την ίδια αντίδραση. «Γκοοοοοοοο.... όχι».

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ 03.35 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗ ΦΑΣΗ