Γκοοο... όχι!

Γκοοο... όχι!

Αντώνης Σαούλης
Γκοοο... όχι!

bet365

Είναι από τις περιπτώσεις που αναρωτιέσαι πως γίνεται να χαθεί ένα γκολ και περιμένεις το ριπλέι για να διαπιστώσεις τι μπορεί να έγινε για να μπει η μπάλα στα δίχτυα.

Ναι, ναι το γνωρίζετε. Ολα μπαίνουν και όλα χάνονται. Γι' αυτό το ποδόσφαιρο είναι το κόλλημά μας, γι' αυτό είναι ο βασιλιάς των σπορ και μπλα μπλα μπλα. Αλλά αυτό που χάνει ο Ατζαγκούν στο ματς με την Καλλονή θες το τρίτο ριπλέι για να καταλάβεις τι ακριβώς έχει γίνει και η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα.

Το ματς στο 88' και η Καλλονή ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης. Ο Παναθηναϊκός έχει βρει χώρους και ο Μπεργκ βγαίνει από τ' αριστερά. Βγάζει μια γλυκιά σέντρα η οποία περνάει πάνω από το κεφάλι του Χογκ. Ο Ατζαγκούν έχει... κουμπώσει πέμπτη ταχύτητα και πάει σφαίρα προς την μπάλα.

Οχι μόνο την προλαβαίνει αλλά πιάνει την κεφαλιά όπως ακριβώς θα ήθελε σε απόσταση μισού μέτρου από την εστία. Κι όμως η μπάλα δεν καταλήγει στα δίχτυα. Το «Γκοο... όχι» ακούστηκε μέχρι την Τουρκία από τους φίλους του Παναθηναϊκού με τον πάγκο των πράσινων να μην πιστεύει ότι δεν τελείωσε το ματς εκεί ο Νιγηριανός.



Χρειάστηκε το τρίτο ριπλέι με την κάμερα πίσω από το τέρμα για να καταλάβει κανείς πως δεν μπήκε το γκολ. Η μπάλα βρήκε στη βάση του δοκαριού και πήρε τέτοια φάλτσα που πέρασε πίσω από τον Χογκ και δεν κατέληξε ούτε άουτ!

Μάλιστα ο Ατζαγκούν με την φόρα που είχε βρήκε και πάνω στο δοκάρι με αποτέλεσμα να χτυπήσει και το κεφάλι του. Εν τέλει την μπουγάδα καθάρισε ο Μπουμάλ μερικά δευτερόλεπτα αργότερα κάνοντας το 2-0 για τον Παναθηναϊκό.

Πάντως δείτε τα highlights του αγώνα και την συγκεκρίμενη φάση που ακόμα και ο σπίκερ του ματς έχει την ίδια αντίδραση. «Γκοοοοοοοο.... όχι».

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ 03.35 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗ ΦΑΣΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα