Οπα, δικός μας είναι αυτός...

Οπα, δικός μας είναι αυτός...

Η αμήχανη στιγμή που ο Ρουσκουγέδα καταλαβαίνει πως ο Ουάρντα είναι συμπαίκτης του και δεν πρέπει να τον μαρκάρει.

Επιμέλεια:

Είναι από τις στιγμές που σου μένουν από ένα παιχνίδι. Αν και η αλήθεια είναι πως το Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης ήταν ένα γεμάτο ματς εντούτοις υπήρχε και η γκάφα της αγωνιστικής. Γκάφα του Αργεντίνου Ρουσκουγέδα ο οποίος πάνω στην... τρέλα του για την μπάλα, πήγε να την «κόψει» από τον συμπαίκτη του τον Ουάρντα.

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης και ενώ ο Παναιτωλικός βρισκόταν στην επίθεση ο Ουάρντα είχε την μπάλα στα πόδια του λίγα μέτρα έξω από την περιοχή. Δεν είμαστε σίγουροι εάν ήθελε ν' απειλήσει ή να ψάξει με πάσα συμπαίκτη του. Είμαστε σίγουροι όμως ότι δεν έκανε τίποτα από τα δύο γιατί δεν τον άφησε ο συμπαίκτης του ο Ρουσκουγέδα!

Κι ενώ ήταν έτοιμος να κάνει την επόμενη κίνησή του ο Ουάρντα ήρθε από πίσω του ο Ρουσκουγέδα και τον «έφαγε» μια και του βρήκε το πόδι πάνω στο τρέξιμό του! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όχι μόνο να μην κάνει φάση ο Παναιτωλικός αλλά να τραυματιστεί και ο Ουάρντα. Ευτυχώς για την ομάδα του Αγρινίου δεν ήταν σοβαρός ο τραυματισμός του Αιγύπτιου.

Και ο Ρουσκουγέδα ρέφαρε με το γκολ που έβαλε στο δεύτερο ημίχρονο. Εστω και αν απλά χρειάστηκε να πλασάρει σωστά μετά την μαγική πάσα του Βιγιαφάνες...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ