Οπα, δικός μας είναι αυτός...

Αντώνης Σαούλης
Οπα, δικός μας είναι αυτός...

bet365

Η αμήχανη στιγμή που ο Ρουσκουγέδα καταλαβαίνει πως ο Ουάρντα είναι συμπαίκτης του και δεν πρέπει να τον μαρκάρει.

Είναι από τις στιγμές που σου μένουν από ένα παιχνίδι. Αν και η αλήθεια είναι πως το Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης ήταν ένα γεμάτο ματς εντούτοις υπήρχε και η γκάφα της αγωνιστικής. Γκάφα του Αργεντίνου Ρουσκουγέδα ο οποίος πάνω στην... τρέλα του για την μπάλα, πήγε να την «κόψει» από τον συμπαίκτη του τον Ουάρντα.

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης και ενώ ο Παναιτωλικός βρισκόταν στην επίθεση ο Ουάρντα είχε την μπάλα στα πόδια του λίγα μέτρα έξω από την περιοχή. Δεν είμαστε σίγουροι εάν ήθελε ν' απειλήσει ή να ψάξει με πάσα συμπαίκτη του. Είμαστε σίγουροι όμως ότι δεν έκανε τίποτα από τα δύο γιατί δεν τον άφησε ο συμπαίκτης του ο Ρουσκουγέδα!

Κι ενώ ήταν έτοιμος να κάνει την επόμενη κίνησή του ο Ουάρντα ήρθε από πίσω του ο Ρουσκουγέδα και τον «έφαγε» μια και του βρήκε το πόδι πάνω στο τρέξιμό του! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όχι μόνο να μην κάνει φάση ο Παναιτωλικός αλλά να τραυματιστεί και ο Ουάρντα. Ευτυχώς για την ομάδα του Αγρινίου δεν ήταν σοβαρός ο τραυματισμός του Αιγύπτιου.

Και ο Ρουσκουγέδα ρέφαρε με το γκολ που έβαλε στο δεύτερο ημίχρονο. Εστω και αν απλά χρειάστηκε να πλασάρει σωστά μετά την μαγική πάσα του Βιγιαφάνες...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

Τελευταία Νέα