Τσόρι: Σαν το καλό κρασί

Τσόρι: Σαν το καλό κρασί

Αντώνης Σαούλης
Τσόρι: Σαν το καλό κρασί

bet365

Ο Αργεντινός ήταν χάρμα οφθαλμών στο ματς με τον Λεβαδειακό σκοράροντας και δημιουργώντας πολλές φάσεις για το ιστορικό ρεκόρ του Ολυμπιακού.

ΟΚ φέτος είναι η χρονιά του Φορτούνη. Ο νεαρός μέσος είναι πρώτος σκόρερ, είναι πρώτος σε ασίστ και γενικά κάνει τα πάντα σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Είναι τέτοια η εξέλιξη του που... βγάζει μάτι.

Ομως όσο θα υπάρχει ο Τσόρι στο ρόστερ τότε ο Αργεντινός θα παραμένει ο ποιοτικότερος παίκτης της Σούπερ Λίγκας. Ο Τσόρι είναι σαν τον παλιό καλό κράσι. Απολαυστικός κάθε φορά που θ' αγωνίζεται. Και σε πολύ μεγάλο βαθμό ο εντυπωσιακός Ολυμπιακός κόντρα στον Λεβαδειακό οφειλόταν στις ορέξεις του Τσόρι.



Ο Αργεντινός είχε δυνάμεις, φρεσκάδα και όρεξη να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Την διαφορά. Το πρώτο γκολ είναι δικό του ουσιαστικά αφού κλέβει την μπάλα στο κέντρο βγάζει αντεπίθεση 3 εναντίον 2 τραβάει πάνω του αμυντικό δίνει στον Πάρντο και ταυτόχρονα κάνει κίνηση στο πέναλτι για κρατήσει και τον άλλον στόπερ πάνω του. Ετσι ο Κολομβιανός βρίσκει μόνο του τον Ιντέγε για το 1-0.

Ασίστ μπορεί να μην έδωσε αλλά έβαλε το όνομά του στον πίνακα τον σκόρερ. Μ' ένα μαγικό κοντρόλ πάνω στην κίνηση μετά την σέντρα του Ντουρμάζ άφησε τον Βερέμκο να περιμένει την μπάλα και σε κενή εστία έκανε το 3-0. Αναδείχθηκε MVP του αγώνα και πιθανότατα να ήταν κι αυτός πολυτιμότερος της αγωνιστικής.



Μπαίνει όμως στην σταθερή αξία. Γιατί τέτοιος είναι ο Τσόρι Ντομίνγκες. Τέταρτο γκολ στο πρωτάθλημα σε 10 παιχνίδια για τον Αργεντινό ο οποίος διανύει την τρίτη του χρονιά στον Πειραιά και στον Ολυμπιακό κι έχει φτάσει ήδη τα 34 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Οχι κι άσχημα για τον 35χρονο πλέον Τσόρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα