Κώστας Φορτούνης: Πρώτος σε όλα

Κώστας Φορτούνης: Πρώτος σε όλα

Gazzetta team
Κώστας Φορτούνης: Πρώτος σε όλα

bet365

Ο νεαρός μέσος μπορεί να μην σκόραρε κόντρα στον Πανιώνιο αλλά έδωσε ασίστ και πλέον είναι πρώτος σκόρερ και πρώτος πασέρ στο πρωτάθλημα.

ΟΚ, ο Πάρντο πέρασε ως αλλαγή και είχε γκολ και ασίστ. Αλλά ο Κώστας Φορτούνης ήταν καθ' όλη την διάρκεια ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Δίνει την ασίστ στον Τσόρι για το 0-1 από δικό του σουτ που σταματάει το δοκάρι γίνεται το 1-2 για τον Ολυμπιακό.

Παραμένει η σταθερή αξία του φετινού πρωταθλήματος μιας και μετά από 16 αγωνιστικές ο νεαρός μέσος είναι πρώτος σκόρερ (12 γκολ) πρώτος σε ασίστ (6 μαζί με τον Μπουμάλ) και παραμένει για την ώρα ο MVP του πρωταθλήματος.

Είναι τέτοια η συμβολή του φέτος στον Ολυμπιακό που ξεχωρίζει ακόμα και όταν δεν έχει σκοράρει σε παιχνίδι των «ερυθρόλευκων»...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα