Ελαμπντελαουί στο gazzetta.gr: «Είμαστε ακόμη πεινασμένοι»

Ελαμπντελαουί στο gazzetta.gr: «Είμαστε ακόμη πεινασμένοι»

Ελαμπντελαουί στο gazzetta.gr: «Είμαστε ακόμη πεινασμένοι»

bet365

Τι κι αν ο Ολυμπιακός έχει κάνει το 16 στα 16. Το... ακούραστο «εργαλείο» Ομάρ Ελαμπντελαουί κάνει ποδαρικό στο Match Review του gazzetta.gr, προειδοποιώντας κάθε αντίπαλο ότι στο Λιμάνι δεν έχουν χορτάσει νίκες, ενώ ο ίδιος δηλώνει ότι θέλει να συνεχίσει να είναι σημαντικός για την ομάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» , τρέχουν ένα σερί 16 σερί νικών στο πρωτάθλημα και… συνεχίζουν! Όπως δήλωσε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί στο Match Review του gazzetta.gr, σημασία για τους νταμπλούχους Ελλάδας είναι να συνεχίσουν να δουλεύουν με την ίδια όρεξη και προσήλωση στο στόχο.

Φυσικά, ο Νορβηγός, που και φέτος αποτελεί σημαντικότατο κρίκο στην ομάδα του Μάρκο Σίλβα, δηλώνει την επιθυμία του να συνεχίσει να είναι σημαντικός για την ομάδα και δεν παρέβλεψε να αναφερθεί και στη σημαντική επίσκεψη της ομάδας του στο το ίδρυμα «Ελπίδα» , δείχνοντας για πολλοστή φορά τα κοινωνικό του πρόσωπο.

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι σημαντικότερα από το ποδόσφαιρο και μας κάνουν να συνειδητοποιούμε τα πάντα γύρω μας. Το να κάνεις παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες χαρούμενα κάνει και εμάς ευτυχισμένους. Είναι κάτι που κάναμε πέρυσι και το κάναμε με χαρά και φέτος», μας είπε αρχικά ο 24χρονος και στη συνέχεια προσπάθησε να μας λύσει την εξής την απορία: Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Europa League:

Η Vistabet σου προσφέρει bonus έως 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στην αναμέτρηση της Τζένοα με τη Σαμπντόρια.

«Όλα εξαρτώνται από εμάς. Έχουμε 16 νίκες σε 16 ματς. Είμαστε ακόμη πεινασμένοι και όσο παραμένουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και δουλεύουμε σκληρά, μπορούμε να πάμε μακριά παίζοντας με αυτόν τον τρόπο. Εξάλλου το έχουμε δείξει όλο αυτόν τον καιρό».

Το ματς με τον Πανιώνιο ανήκει στο παρελθόν. Τώρα έχετε το ματς Κυπέλλου με τα Χανιά και μετά ακολουθεί ο Λεβαδειακός για το πρωτάθλημα.

«Είναι δυο παιχνίδια που μπορούμε και θέλουμε να νικήσουμε. Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Πρώτα απ' όλα θα κοιτάξουμε τα Χανιά για το Κύπελλο και μετά θα στρέψουμε την προσοχή μας στο Πρωτάθλημα».

Τι επιθυμείς για το νέο έτος;

«Φυσικά είναι να συνεχίσουμε όπως στο πρώτο μισό της χρονιάς. Τα πήγαμε πολύ καλά, νικήσαμε σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος και θέλουμε να συνεχίσουμε ακριβώς έτσι».

Για εσένα τι εύχεσαι;

«Να συνεχίσω να είμαι σημαντικός παίκτης για την ομάδα και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ MATCH REVIEW TOY GAZZETTA.GR

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα