Οι στιγμές της 26ης αγωνιστικής (pics)

Αντώνης Σαούλης
Οι στιγμές της 26ης αγωνιστικής (pics)

bet365

Η Super League Σουρωτή μας χάρισε γι' ακόμα ένα σαββατοκύριακο στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε και το Match Review του gazzetta.gr τις κράτησε και σας τις παρουσιάζει...

Επιτέλους μπάλα μετά την διακοπή που είχαμε. Βέβαια όχι με αρκετό θέαμα αλλά επιτέλους με ένα ντέρμπι που ξεκίνησε και τελείωσε χωρίς κανένα παρατράγουδο, με ωραία γκολ (αν και μόνο 15 συνολικά) και με τις μάχες στα περισσότερα μέτωπα να παραμένουν ανοιχτά. Εκτός από αυτό της πρωταθλήτριας και του Πλατανιά.

Η αγωνιστική ξεκίνησε από το Αγρίνιο σε ένα όχι και τόσο ποιοτικό παιχνίδι αλλα με ωραίες στιγμές στις κερκίδες με δύο ομάδες που έχουν Ελληνες προπονητές. Τα χάλασε κάπως η κόκκινη του Αποστολόπουλου αλλά και πάλι Παναιτωλικός και ΠΑΣ παραμένουν δύο από τις πιο συμπαθητικές ομάδες του πρωταθλήματος.

Στο Περιστέρι ξεχώρισε η απίστευτη κομπίνα των παικτών του ΠΑΟΚ για το 1-0 με τον Πέλκα και τον Βιεϊρίνια με δύο πάσες να βγάζουν τον Κάμπος τετ-α-τετ και να ακινητοποιούν μία από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος.

Στην Λιβαδειά η στιγμή του αγώνα είναι η φάση που ο Ομάρ βγαίνει μόνος απέναντι από τον Επασί και δεν πλασάρει σωστά ούτε δίνει την πάσα στον Τζούρτζεβιτς. Η εικόνα του φετινού Ολυμπιακού μέσα σε μία φάση!

Στη Νέα Σμύρνη οι φίλοι του Πανιωνίου χειροκρότησαν την ομάδα τους παρά το 0-0 που τους άφησε στην 7η θέση και στο -2 από ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο αναγνωρίζοντας την προσπάθεια των παικτών.

Στη Ριζούπολη ο Απόλλων πήρε τη νίκη και σίγουρα η στιγμή είναι η απίστευτη ντρίμπλα του Αλμπάνη στον Μασούρα στην πλάγια γραμμή και από εκεί που ξεκίνησε το πρώτο γκολ της ομάδας.

Στο ΟΑΚΑ υπήρχαν αρκετές στιγμές που ξεχώρισαν. Το ξέσπασμα του Ινσούα στην αποβολή του, το ματωμένο μέτωπο του Χουλτ, το υπέροχο γκολ του Αραούχο αλλά θα σταθούμε στην βασική φωτογραφία που δεν είναι άλλη από την... προετοιμασία για φιέστα της ΑΕΚ η οποία ψάχνει 4 βαθμούς στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια.

Τέλος στην Τρίπολη το ανάποδο ψαλίδι του νεαρού Δουβίκα είναι η στιγμή του αγώνα.

Οι αριθμοί της αγωνιστικής:
Γκολ: 15
Κίτρινες: 36
Κόκκινες: 2
Πέναλτι: Κανένα (!)
Δοκάρια: 6 (τα 3 η ΑΕΚ)

Η φωτογραφία της αγωνιστικής
Δεν είναι μία. Αλλά τρεις. Κι έρχονται όλες από το Αγρίνιο για να μας θυμίσουν πως πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο. Δύο καλές ομάδες της επαρχίας με αρκετό κόσμο (Παναιτωλικός-ΠΑΣ) αναμετρήθηκαν το Σάββατο το μεσημέρι και οικογένειες με παιδιά βρέθηκαν στο γήπεδο για την μεσημεριανή τους βόλτα. Οι εικόνες που έπρεπε να υπάρχουν σε όλα τα γήπεδα σε όλα τα ματς.


 

Τελευταία Νέα