Tα Best Goals της 26ης αγωνιστικής (pics & vids)

Gazzetta team
Tα Best Goals της 26ης αγωνιστικής (pics & vids)

bet365

To Match Review του gazzetta.gr παρουσιάζει τα καλύτερα γκολ της 26ης αγωνιστικής και σας δίνει την δυνατότητα να ψηφίσετε αυτό που σας άρεσε περισσότερο.

Αν και μετά την διακοπή σημειώθηκαν μόλις 15 γκολ εντούτοις υπήρχαν κάποια τα οποία ξεχώρισαν. Το Μatch Review επέλεξε τα πέντε από τα οποία εσείς μπορείτε να ψηφίσετε το καλύτερο για την 26η αγωνιστική!

Επιλογή πρώτη: Κάμπος με Ατρόμητο (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Τρομερή κομπίνα των παικτών του ΠΑΟΚ που με δύο πάσες ακινητοποίησαν την άμυνα του Ατρομήτου μετά το φάουλ και έβγαλαν τον Κάμπος μόνο του απέναντι από τον Γιαννιώτη για το 0-1.

Επιλογή δεύτερη: Νιάσε με Ολυμπιακό (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Το τέλειο άλμα στον σωστό χρόνο από τον αμυντικό χαφ του Λεβαδειακού ο οποίος νίκησε όλη την άμυνα του Ολυμπιακού στο κόρνερ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Προτό.

Επιλογή τρίτη: Αλμπάνης με ΑΕΛ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Αν και τα δύο γκολ που πέτυχε ήταν όμορφα το δεύτερο ήταν ακόμα καλύτερο σε εκτέλεση. Μ' ένα κοντρόλ και δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο παράθυρο του Μπόζοβιτς για το 3-0.

Επιλογή τέταρτη: Αραούχο με Παναθηναϊκό

Ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ κατέβασε την μπάλα μετά την πάσα του Χριστοδουλόπουλου και με ένα τρομερό αριστερό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Βλαχοδήμο για το 1-0.

Επιλογή πέμπτη: Δουβίκας με Πλατανιά (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Κοντρόλ με το στήθος και υπέροχο ανάποδο ψαλίδι από τον νεαρό επιθετικό του Αστέρα Τρίπολης ο οποίος πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ 26ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα