Tα Best Goals της 24ης αγωνιστικής (pics & vids)

Gazzetta team
Tα Best Goals της 24ης αγωνιστικής (pics & vids)

bet365

Το Match Review του gazzetta.gr παρουσιάζει τα καλύτερα γκολ της 24ης αγωνιστικής και σας δίνει την δυνατότητα να ψηφίσετε αυτό που σας άρεσε περισσότερο.

Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεάλ Μαδρίτης με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Τρομερή αύξηση τερμάτων από την 23η αγωνιστική στην 24η. Από τα οκτώ γκολ που σημειώθηκαν το προηγούμενο σαββατοκύριακο φτάσαμε στα 20. Και από τα 20 τέρματα υπήρχαν αρκετά που ξεχώρισαν και εμείς βρήκαμε τα πέντε που εσείς μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο στο Match Review του gazzetta.gr.

Επιλογή πρώτη: Μαρκόφσκι με ΑΕΛ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Ωραία συνεργασία των παικτών του Λεβαδειακού. Ο Τσαμπούρης έδωσε την πάσα στον Γιακουμάκη αυτός άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια και ο Μαρκόφσκι με πλασέ στη κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για την ανατροπή.

Επιλογή δεύτερη: Κυριακόπουλος με ΠΑΟΚ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Ωραία αντεπίθεση του Αστέρα με τον Τόνσο ν' αφήνει την μπάλα στον Κυριακόπουλο ο οποίος βρήκε εύκολα την γωνία του Πασχαλάκη κι εκτέλεσε όμορφα με το αριστερό.

Επιλογή τρίτη: Κάμπος με Αστέρα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Το 99% του γκολ ανήκει στον Μακ. Σπουδαία ατομική ενέργεια που πέρασε τον αμυντικό και έδωσε την μπάλα την κατάλληλη στιγμή στον Κάμπος που την έσπρωξε σε κενή εστία.

Επιλογή τέταρτη: Σκόνδρας με Κέρκυρα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Μία απίστευτη σκέψη του αμυντικού του ΠΑΣ η οποία έγινε κι ένα απίστευτο γκολ. Το τακουνάκι του Σκόνδρα πήγε στο πλαϊνό δίχτυ σ' ένα από τα καλύτερα γκολ της σεζόν.

Επιλογή πέμπτη: Αλμπάνης με Παναιτωλικό (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Τρομερή ατομική ενέργεια του νεαρού μέσου ο οποίος έκανε και το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή το οποίο βρήκε πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Κυριακίδη.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ 24ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα