Οι στιγμές της 22ης αγωνιστικής

Αντώνης Σαούλης
Οι στιγμές της 22ης αγωνιστικής

bet365

Η Super League Σουρωτή μας χάρισε γι' ακόμα ένα σαββατοκύριακο σπουδαίες στιγμές και το Match Review του gazzetta.gr τις κράτησε και σας τις παρουσιάζει...

Νόμιμο στοίχημα με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οσο περνάνε οι αγωνιστικές αντί να βελτιώνεται το θεάμα γίνεται ολοένα και χειρότερο. Γι' ακόμη μια αγωνιστική δεν ξεπεράστηκαν τα 20 γκολ συνολικά αλλά τουλάχιστον υπήρχαν αρκετές στιγμές που ξεχώρισαν στα γήπεδα της Super League Σουρωτή και το Μatch Review του gazzetta.gr τις κράτησε και σας τις παρουσιάζει...

Στην Κέρκυρα ο Μαντζουράκης είχε σηκώσει την αλλαγή του Επστάιν όμως ο Γερμανός πρόλαβε και την επόμενη φάση. Σκόραρε έκανε το 2-0 και μετά έγινε αλλαγή. Σε μία στιγμή που μπορεί να κρίνει μία κατηγορία για τις δύο ομάδες...

Στην Τρίπολη υπάρχουν δύο ξεχωριστές στιγμές. Αρχικά το μπλουζάκι του Αθανασιάδη με την φωτογραφία του Φούλοπ και στη συνέχεια με την αφιέρωση του Χατζηισαΐα στον πατέρα του για το γκολ που έβαλε.

Στην Λαμία ο Μπίσεσβαρ έβγαλε σίγουρα την ασίστ της αγωνιστικής ίσως και της σεζόν μιας και δεν κουνήθηκε από την θέση του αλλά έστειλε την μπάλα στο κεφάλι του Πέλκα.

Στο ΟΑΚΑ η μπασκετική ομάδα της ΑΕΚ αποθεώθηκε από τους φιλάθλους της «Ενωσης» για το Κύπελλο που κατέκτησε και ο Βράνιες πέτυχε... τρίποντο γράφοντας ιστορία ως ο μοναδικός κεντρικός αμυντικός που έχει σημειώσει χατ-τρικ στην ιστορία της Α' Εθνικής!

Στην Λιβαδειά η πιο ωραία στιγμή ήταν πριν το παιχνίδι όταν όλοι οι παίκτες του Λεβαδειακού πήγαν μ' ένα λουλούδι στο χέρι και το άφησαν στην κερκίδα των φιλάθλων της ομάδας στη μνήμη ενός αδικοχαμένου φιλάθλου.

Στο «Καραϊσκάκης» αποδείχθηκε πως στη Νέα Σμύρνη έχει δημιουργηθεί μια πολύ ωραία παρέα που δεν χαλάει ακόμα κι αν φύγουν κάποιοι παίκτες όπως για παράδειγμα ο Χατζισαφί ο οποίος τα έλεγε γι' αρκετή ώρα μετά το ματς με τους πρώην συμπαίκτες του.

Οσο για την Λάρισα; Η στιγμή της που ξεχώρισε ήταν τα φιλιά των Κούγια-Κωνσταντίνου παρά το γεγονός ότι όλη την εβδομάδα υπήρχαν ανακοινώσεις από τις δύο πλευρές.

Οι αριθμοί της αγωνιστικής:
Γκολ: 16
Αυτογκόλ: 1
Κίτρινες: 47
Κόκκινες: 1
Δοκάρια: 5
Πέναλτι: 2

Η φωτογραφία της αγωνιστικής:
Στην Λαμία έκαναν το πίτσα-μπίρα-Champions League σε ποικιλία-μπίρα-Super League. Η συγκεκριμένη οικόγενεια ανέβηκε στη ταράτσα στήθηκε γύρω από το τραπεζάκι με την ποικιλία των κρεατικών για να απολαύσουν το Λαμία-ΠΑΟΚ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα