Tα Best Goals της 21ης αγωνιστικής (pics & vids)

Gazzetta team
Tα Best Goals της 21ης αγωνιστικής (pics & vids)

bet365

To Match Review του gazzetta.gr παρουσιάζει τα καλύτερα γκολ της 21ης αγωνιστικής και σας δίνει την δυνατότητα να ψηφίσετε αυτό που σας άρεσε περισσότερο.

Με τα 19 γκολ στην 21η αγωνιστική της Super League Σουρωτή υπήρχαν αρκετά γκολ που ξεχώρισαν. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ρόσα του Παναιτωλικού ο οποίος έχει δύο υποψηφιότητες. Πέντε συνολικά υποψηφιότητες με το Match Review του gazzetta.gr να διαλέγει τα καλύτερα γκολ κι εσείς να ψηφίζετε το ωραιότερο.

Επιλογή πρώτη: Κόντε με Παναθηναϊκό (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Το δεύτερο γκολ του Ισπανού κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν και το καλύτερο. Μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην γωνία του Βλαχοδήμου.

Επιλογή δεύτερη: Ρόσα με Πλατανιά (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Το πρώτο δικό του γκολ ήταν ένα υπέροχο πλασέ από την γωνία της περιοχής που έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία!

Επιλογή τρίτη: Ρόσα με Πλατανιά (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Το δεύτερο δικό του γκολ και τρίτο του Παναιτωλικού ήταν ένα τρομερό σουτ έξω από την περιοχή που έστειλε την μπάλα εκεί που δεν θα μπορούσε κανείς ν' αντιδράσει.

Επιλογή τέταρτη: Γιακουμάκης με Απόλλωνα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Περίμενε την μπάλα να σκάσει στο έδαφος πριν πιάσει το μονοκόμματο σουτ που έστειλε την μπάλα στη γωνία και τον βαθμό στον Λεβαδειακό. Εξαιρετική εκτέλεση.

Επιλογή πέμπτη: Μάριν με Ατρόμητο (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Σε μία ατομική του προσπάθεια ο Γερμανός του Ολυμπιακού πήρε την ομάδα πάνω του και μ' ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Γιαννιώτη.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 21Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα