Τα Best Goals της 20ης αγωνιστικής (pics & vids)

Gazzetta team
Τα Best Goals της 20ης αγωνιστικής (pics & vids)

bet365

Το Μatch Review του gazzetta.gr παρουσιάζει τα καλύτερα γκολ της 20ης αγωνιστικής και σας δίνει την δυνατότητα να ψηφίσετε αυτό που σας άρεσε περισσότερο.

Από τα 12 γκολ της προηγούμενης αγωνιστικής φτάσαμε στα 15 την 20η αγωνιστική. Λίγα γκολ και αυτό το σαββατοκύριακο κι ακόμα λιγότερα τα ωραία γκολ. Μόνο τέσσερις οι επιλογές μας γι' αυτήν την αγωνιστική με το Match Review του gazzetta.gr να διαλέγει τα καλύτερα γκολ κι εσείς να ψηφίζετε το ωραιότερο.

Επιλογή πρώτη: Κάστρο με Αστέρα Τρίπολης (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Η κεφαλιά που πιάνει ο παίκτης της Ξάνθης είναι άπιαστη. Στην κίνηση και με δύναμη έστειλε την μπάλα στην γωνία του Αθανασιάδη εκεί που δεν μπορούσε ν' αντιδράσει.

Επιλογή δεύτερη: Πίτι με Ατρόμητο (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Ο Ισπανός μέσος της Λαμίας με μία τρομερή εκτέλεση φάουλ αιφνιδίασε τον Γιαννιώτη κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ατρομήτου.

Επιλογή τρίτη: Μαρκόφσκι με Κέρκυρα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Με τον αμυντικό να του κρατάει την μπλούζα και τον ίδιο να κάνει πίσω βήματα όχι μόνο κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά αλλά και να την στείλει στη γωνία του Γιαννακόπουλου.

Επιλογή τέταρτη: Γιακουμάκης με Ολυμπιακό (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Η ΑΕΚ έβγαλε την εξαιρετική αντεπίθεση στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και ο Γιακουμάκης τελείωσε την φάση. Μπαίνει στην λίστα περισσότερο για την σπουδαιότητα του τέρματος παρά για την ομορφιά του.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ 20ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα