Η κακή μέρα του Μποτία (pics & vid)

Δημήτρης Τομαράς
Η κακή μέρα του Μποτία (pics & vid)

bet365

Το Gazzetta Match Review γράφει για τον Αλμπέρτο Μποτία, τον αδύναμο κρίκο του ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, που στο τέλος αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα.
Στα 29 του χρόνια δυστυχώς και για τον ίδιο αλλά και για τον Ολυμπιακό από αγωνιστικής πλευράς ο Μποτία δεν είναι πια ο παίκτης που ήταν. Ο Ισπανός αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδας με το συμβόλαιό του να είναι στον τελευταίο χρόνο και να μην τα βρίσκει καιρό τώρα με τον σύλλογο από εκεί που ήταν... φευγάτος με την έλευση του Όσκαρ Γκαρθία στο τιμόνι της ομάδας επανήλθε στα βασικά της πλάνα. Κάτι που δεν φαίνεται να βοήθησε ιδιαίτερα τον Ολυμπιακό από αγωνιστικής πλευράς καθώς ο Αλμπέρτο Μποτία δείχνει πως συνεχίζει να μην είναι σε καλή κατάσταση.
Για την αναμέτρηση αυτό που μπορεί να τονιστεί είναι πως σε αρκετές περιπτώσεις είχε κακές τοποθετήσεις, πως έχει χάσει αντιπάλους του και ενώ φυσικά το πλέον σημαντικό είναι ότι έχει καίρια ευθύνη στα 2 τέρματα της αντιπάλου του, φωνάζοντας πάντως για την 1 εκ των 2 φάσεων (σ.σ. για επιθετικό φάουλ του Γιακουμάκη). Ας δούμε κάποιες χαρακτηριστικές στιγμές του στο ματς με την ΑΕΚ. Εκεί όπου σε 94 λεπτά είχε 1 πάσα, 1 λάθος, 2 επεμβάσεις, 3 φάουλ κατά και 1 υπέρ και τις 2 κίτρινες που οδήγησαν στην αποβολή του.
- Στο 18' δικαίως (σύμφωνα με την άποψη του γράφοντος) ζητάει πέναλτι για αντικανονικό μαρκάρισμα του Βράνιες στην περιοχή. Κατά τα άλλα όμως τα κάνει όλα σχεδόν λάθος όπως...
- Στο 58' χάνει τον Αραούχο που κάνει κεφαλιά στην... πλάτη του.
- Στο 87' από γύρισμα του Γιακουμάκη στην περιοχή ο Μποτία βρίσκει την μπάλα με το σώμα του αδυνατώντας να την διώξει και αυτή πάει στον Τσιγκρίνσκι για να κάνει το 1-1.
- Στο 94' ο Γιακουμάκης καταφέρνει να πάρει την μπάλα ενώ ο Μποτία είναι δίπλα και να σκοράρει για το 1-2. Ο Ισπανός διαμαρτύρεται για επιθετικό φάουλ.
- Στο 94' χάνει την ψυχραιμία του και τα... βάζει με τον Παπαπέτρου. Αποβάλλεται με 2η κίτρινη κάρτα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης όπως ανέφεραν οι άνθρωποι της ομάδας και δήλωσε και ο ίδιος ο κ. Μαρινάκης ο ίδιος πάντως το έφερε βαρέως για ότι έγινε (σ.σ. και παρά τα παράπονα που είχε από την διαιτησία) και έκλαιγε στα αποδυτήρια.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΣΕ 9 ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΜΠΟΤΙΑ
Ο Μποτία είδε 2 κίτρινες στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ και αποβλήθηκε. Ο Ισπανός είχε δει κίτρινη κάρτα και στο ματς του α' γύρου με το 3-2 στο ΟΑΚΑ. Συνολικά έχει αρνητικό στατιστικό με 6 κίτρινες και 3 κόκκινες σε αναμετρήσεις με την ΑΕΚ όπως μπορείτε να δείτε και πιο κάτω στο πινακάκι από το Soccerbase.
Φέτος ο Μποτία στο σύνολο έχει 12 ματς με 2 γκολ. Στα περισσότερα εξ αυτών φορούσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.
- Δειτε ξανά ΕΔΩ τα γκολ και τις φάσεις του ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα