Οταν «βραχυκυκλώνουν» τον Πίτι

Γιώργος Ντυμένος
Οταν «βραχυκυκλώνουν» τον Πίτι

bet365

Ο Ισπανός «χάθηκε» στο ματς με τη Λάρισα και η Λαμία γνώρισε την ήττα με... κάτω τα χέρια. Το Match Review του gazzetta.gr γράφει για τον αδύναμο κρίκο της ήττας στην 15η αγωνιστική.
Είσαι Πίτι, ξέρεις μπάλα όσο λίγοι στην Ελλάδα, διαθέτεις πόδι-διαβήτη και ολοκληρώνεις το ματς με τη Λάρισα έχοντας 0/7 εύστοχα γεμίσματα και 8 λάθη. Σε σύνολο 53 της Λαμίας.
Από τα παραπάνω νούμερα αποτυπώνεται σε μεγάλο βαθμό γιατί οι «νεοφώτιστοι» όχι απλά έχασαν από τη Λάρισα με 2-0, αλλά και η εικόνα τους δεν ήταν καλή. Σε καμία περίπτωση αυτό δεν ακυρώνει την παρουσία του Ισπανού στη σεζόν. Πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 3 γκολ, στην κορυφή των παικτών της σε σύνολο τελικών, έχει μοιράσει ακόμη 2 ασίστ (έτσι συμμετέχει στα 5 από τα 11 τέρματά της), ενώ είναι ακόμη εκ των κορυφαίων παικτών της Σούπερ Λιγκ σε εύστοχα γεμίσματα.
Τόσο σε ροή αγώνα, όσο και από στημένη μπάλα. Οι σχετικές του επιδόσεις όμως, δεν επαναλήφθηκαν το απόγευμα της Κυριακής και η Λαμία γνώρισε μία οδυνηρή ήττα.
Ο έμπειρος χαφ μέχρι στιγμής έχει βάλει ο ίδιος ψηλά τον πήχη των προσδοκιών και όταν έχει κέφια, η ομάδα του αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητές της ώστε να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Είθισται βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις να ισχύει και το αντιστρόφως ανάλογο. Οταν ο εκάστοτε αντίπαλος τον «μπλοκάρει», αυτόματα η Λαμία χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της.
Οπως συνέβη κόντρα στους «βυσσινί». Με τον Πίτι «χαμένο» από την καλή ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΛ πάνω του, η ομάδα του έκανε μόλις 4 τελικές μέσα από τα καρέ του Μπόζοβιτς, αναλώθηκε σε μακρινά σουτ και τελικά γνώρισε την ήττα.
Δεν είναι τυχαίο πως όποτε ο 36χρονος σκοράρει ή δώσει ασίστ, η Λαμία παίρνει αποτέλεσμα. Στην Τρίπολη βρήκε δίχτυα και «έφτιαξε» το τέρμα του Ομο. Νίκη με 3-1. Κόντρα στην Κέρκυρα αλλά στη Ριζούπολη ευστόχησε από την άσπρη βούλα και στην Φθιώτιδα πήραν τον βαθμό, αφού και τα 2 παιχνίδια έληξαν 1-1. Λίγες ημέρες αργότερα στα Γιάννινα, δημιούργησε το γκολ του Τσουκαλά και εκ νέου δεν «λύγισε» (1-1).
Την Κυριακή όμως φάνηκε έξω από τα νερά του. Το αποτέλεσμα; Πρώτη ήττα για τη Λαμία μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και παραμονή κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Μάλιστα αντικαταστάθηκε στο 62' της αναμέτρησης, αφού δεν μπορούσε να βρει το αντίδοτο στην προσαρμοσμένη άμυνα της ΑΕΛ πάνω του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα