Tα best goals της 11ης αγωνιστικής (vids)

Gazzetta team
Tα best goals της 11ης αγωνιστικής (vids)

bet365

To Match Review του gazzetta.gr παρουσιάζει τα καλύτερα γκολ της ενδέκατης αγωνιστικής και σας δίνει την δυνατότητα να ψηφίσετε το καλύτερο.

Λίγα τα γκολ, λίγες οι επιλογές αλλά υπάρχουν και αυτήν την αγωνιστική κάποια που αξίζουν την προσοχή μας. Εσείς όμως θα ψηφίσετε το Best Goal της 11ης αγωνιστικής.

Το Match Review ξεχώρισε τέσσερα γκολ ως τα καλύτερα για να επιλέξετε εσείς το κορυφαίο.

Επιλογή πρώτη: Ζιλέ με Λεβαδειακό (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Ομαδική προσπάθεια του Ολυμπιακού με τον Φορτούνη να «σπάει» υπέροχα την μπάλα στον Ζιλέ και τον μέσο των «ερυθρολεύκων» με μία ντρίμπλα ν' αδειάζει δύο παίκτες και με αριστερό πλασέ να νικάει τον Επασί.

Επιλογή δεύτερη: Γέντριτσεκ με Πανιώνιο (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Θα μπορούσε να είναι και τα δύο τέρματα που έβαλε. Ομως το πρώτο είναι και η κίνηση που κάνει αλλά και το σουτ που στέλνει την μπάλα στην αντίθετη γωνία από την πορεία που έχει ο ίδιος! Καμία αντίδραση για τον Κότνικ.

Επιλογή τρίτη: Σολτανι με Παναιτωλικό (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Αντί να τελειώσει με την μία την φάση αποφάσισε να κάνει κοντρόλ. Αυτό το κοντρόλ «άδειασε» δύο αμυντικούς του Παναιτωλικού και στη συνέχεια με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Τσενάμο.

Επιλογή τέταρτη: Μοράρ με ΠΑΣ Γιάννινα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Δεν ξέρουμε εάν το ήθελε. Οπως και να 'χει όμως μιλάμε για μια ένα πανέμορφο γκολ. Ο Μοράρ σε μια σέντρα σουτ από τ' αριστερά έβαλε αρκετά φάλτσα στη μπάλα με αποτέλεσμα να την στείλει στο «παράθυρο» του Βελλίδη.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ 11ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα