Τα best goals της 10ης αγωνιστικής (vids)

Gazzetta team
Τα best goals της 10ης αγωνιστικής (vids)

bet365

Το Match Review του Gazzetta.gr παρουσιάζει τα καλύτερα γκολ της 10ης αγωνιστικής και σας δίνει την δυνατότητα να ψηφίσετε το κορυφαίο.

Στην 10η αγωνιστική μπήκαν πολλά γκολ ωστόσο κάθε φορά ξεχωρίζουν κάποια από αυτά. Το Match Review ξεχώρισε τρία γκολ ως τα καλύτερα της 10ης αγωνιστικής για να επιλέξετε εσείς το κορυφαίο...

Επιλογή πρώτη: Μπρίτο με Παναιτωλικό (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Ο επιθετικός της Ξάνθης από το Πράσινο Ακρωτήρι σκόραρε και στο 0-2 της ομάδας του στο Αγρίνιο. Με πολύ καλή εκτέλεση φάουλ στο 8ο λεπτό.
Στο 25ο λεπτό ο Κροάτης άσος της ΑΕΚ με πολύ καλό τελείωμα σκοράρει έπειτα από το γύρισμα του Σιμόες. Το τέρμα του Λιβάια έκρινε το ντέρμπι του ΟΑΚΑ.
Στο 90' ο Πάρντο έπειτα από πάσα του Ανσαριφάρντ θα κάνει με ένα ωραίο τελείωμα το 5-1 για τον Ολυμπιακό. Ήταν το ματς με τον Πλατανιά στο Φάληρο με τον Κολομβιανό να ολοκληρώνει με 2 γκολ την αναμέτρηση.
ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΡΜΑΤΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα