Tα best goals της 9ης αγωνιστικής

Gazzetta team
Tα best goals της 9ης αγωνιστικής

bet365

Το Match Review του gazzetta.gr παρουσιάζει τα καλύτερα γκολ της ένατης αγωνιστικής και σας δίνει την δυνατότητα να ψηφίσετε το καλύτερο.

Ακόμα μία αγωνιστική που τα γκολ που είδαμε ήταν ελάχιστα και όπως καταλαβαίνετε είναι και λίγες οι επιλογές μας για το Best Goal της αγωνιστικής.

Το Match Review ξεχώρισε πέντε γκολ ως τα καλύτερα της 9ης αγωνιστικής για να επιλέξετε εσείς το κορυφαίο...

Επιλογή πρώτη: Γιάκος με Κέρκυρα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Η μπάλα του στρώθηκε έξω από την περιοχή κι αυτός με μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ηταν και το νικητήριο γκολ για τον ΠΑΣ που γύρισε το ματς σε μερικά λεπτά.

Επιλογή δεύτερη: Ουάρντα με Ξάνθη (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Εστησε την μπάλα έξω από την περιοχή κι εκτέλεσε άψογα το φάουλ νικώντας τον Ζίβκοβιτς. Ο Αιγύπτιος είναι υποψήφιος για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής.

Επιλογή τρίτη: Αλμπάνης με Παναιτωλικό (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Του στρώθηκε η μπάλα μέσα στην περιοχή κι αυτό με μονοκόμματο σουτ κι εξωτερικό φάλτσο την έστειλε στην γωνία του Κυριακίδη για το 1-1 του Απόλλωνα.

Επιλογή τέταρτη: Ναζλίδης με Λεβαδειακό (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Ισως να ήταν ένα από τα ευκολότερα γκολ της καριέρας του. Ομως μιλάμε για buzzer beater που χάρισε τη νίκη στην ΑΕΛ στο τελευταίο της αναμέτρησης με τον μέχρι πρότινος αήττητο Λεβαδειακό.

Επιλογή πέμπτη: Μαουρίτσιο με Αστέρα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Ο Μάτος έστρωσε την μπάλα στον Μαουρίτσιο κι αυτός με σουτ στην κίνηση κι έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο παράθυρο του Αθανασιάδη.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ 9ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα