Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: «Ζεστός» πριν τον Ολυμπιακό!

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: «Ζεστός» πριν τον Ολυμπιακό!

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: «Ζεστός» πριν τον Ολυμπιακό!

bet365

Το Match Review του gazzetta.gr γράφει για τις επιδόσεις του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και το στόχο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Μήπως ήρθε η ώρα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να σκοράρει και μακριά από τη Θεσσαλονίκη; Ο Σέρβος φορ του ΠΑΟΚ είναι «καυτός» και έφτασε τα 17 γκολ σε 31 ματς με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ο ίδιος μπορεί να μη νιώθει καμία πίεση, να βάζει όπως λέει την ομάδα πάνω από το προσωπικό του ρεκόρ. «Δεν με απασχολεί. Στο μυαλό μας είναι να κατακτήσουμε και τους δύο στόχους, το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Εγώ θα κάνω όσο καλύτερα τη δουλειά μου στο γήπεδο για χάρη της ομάδας και για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας», τονίζει. Ωστόσο, οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί και φανερώνουν την ικανότητά του να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, όποτε οι συμπαίκτες του κάνουν το αυτονόητο και τον… ταΐζουν, κάτι που απέναντι στη Λαμία έκαναν ο Πέλκας και ο Μάτος. Καλώς ή κακώς, η δική του δουλειά είναι σε άμεση συνάρτηση με εκείνων που είναι επιφορτισμένοι να δημιουργούν και να τον βρίσκουν στο «κουτί».

Οι αριθμοί δείχνουν πως στην Τούμπα είναι αληθινός «killer». Βλέπετε, τα 15 από τα 17 γκολ τα έχει πετύχει εντός έδρας! Το 16ο το πέτυχε «εντός των τειχών» της Θεσσαλονίκης (πέρσι στο γειτονικό Καυτανζόγλειο απέναντι στον Ηρακλή) και το 17ο στη Βόρεια Ελλάδα (στο 1-2 επί της Ξάνθης στον περσινό προημιτελικό του κυπέλλου).

Αναλύοντας λίγο περισσότερο την εκτελεστική ικανότητα του Σέρβου στράικερ θα διαπιστώσουμε ότι τα πέντε γκολ στο φετινό πρωτάθλημα τα έχει πετύχει σε 14 τελικές προσπάθειες, όλες μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Εκεί, είναι ο χώρος που κινείται καλύτερα, σκοράροντας σε σχεδόν τρεις τελικές (για την ακρίβεια μετράει ένα γκολ σε κάθε 2,8 προσπάθειες, μετά τις πρώτες επτά αγωνιστικές), νούμερα που πάνω κάτω είναι κοντά στα στάνταρ του.

Πέρσι μέτρησε επτά γκολ σε δεκαέξι τελικές προσπάθειες, ήτοι ένα γκολ ανά 2,2 τελικές προσπάθειες, σε 15 εμφανίσεις (μαζί με τα πλέι οφ), ενώ στο σύνολο τους τα 12 γκολ σε πρωτάθλημα και πλέι οφ έχουν έρθει έπειτα από 30 τελικές προσπάθειες.

Αφήνοντας στην άκρη τους αριθμούς συμπεραίνουμε, ότι ναι μεν ο Πρίγιοβις σκοράρει κατά βούληση στην Τούμπα, αλλά δυσκολεύεται μακριά απ’ αυτή. Με τον ίδιο να ελπίζει, όπως λέει, ότι αυτό θα αλλάξει μ’ ένα μεγάλο γκολ στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό! «Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως εύχομαι αυτό να αλλάξει γρήγορα, από το επόμενο μάλιστα παιχνίδι, ένα σπουδαίο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά την αναμέτρηση με τη Λαμία και πλέον αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο τρόπος που θα τον αντιμετωπίσει η «ερυθρόλευκη» άμυνα και το αν θα καταφέρει ο ίδιος να δείξει πως η έδρα δεν παίζει ρόλο στην επιθετική του συγκομιδή!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα