Ο Μάατσεν της μίας τελικής...

Γιώργος Ντυμένος
Ο Μάατσεν της μίας τελικής...

bet365

Ο 25χρονος ακραίος δεν έχει βοηθήσει επιθετικά τον Απόλλωνα, που ακόμη αναζητά την πρώτη του νίκη στη σεζόν. Το Match Review του gazzetta γράφει για τον αδύναμο κρίκο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», που παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.
Ο Ντάρεν Μάατσεν ολοκλήρωσε «φουριόζος» την περασμένη σεζόν ως παίκτης της Γκόου Αχέντ Ιγκλις. Στα 3 τελευταία του παιχνίδια με την φανέλα της, βρήκε δίχτυα 2 φορές (με Γρόνινγκεν και Σπάρτα Ρότερνταμ) και ήταν από τους λίγους «διασωθέντες» από το «ναυάγιό» της, που την έστειλε στην δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας.
Με αυτή την «προίκα» ήρθε στα μέρη μας για λογαριασμό του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο 25χρονος ακραίος καλούνταν πλέον να συνεισφέρει στο δημιουργικό και εκτελεστικό σκέλος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», αλλά μετά από 7 παιχνίδια η προσφορά του περιορίζεται στο ελάχιστο. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται μόνο αυτός για το ότι οι «νεοφώτιστοι» ακόμη δεν έχουν κερδίσει, όμως από έναν παίκτη και δη ξένο, που έρχεται από την πρώτη κατηγορία μίας ανεπτυγμένης χώρας όπως η Ολλανδία, είναι λογικό να περιμένει κάποιος πολλά περισσότερα.
Παρότι ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί πλήρως, αποκτήθηκε με σκοπό να αποτελέσει παίκτη πρώτης γραμμής και αυτή τη στιγμή, «παλεύει» ακόμη να βρει θέση στο αρχικό σχήμα του Απόλλωνα. Με την Κέρκυρα ξεκίνησε βασικός, αλλά αντικαταστάθηκε στο 74' και σε καμία περίπτωση δεν έκανε την παρουσία του αισθητή. Ολοκλήρωσε το ματς με 0 τελικές, μόλις 1/7 εύστοχα γεμίσματα και 7 λάθη, σε σύνολο 43 της ομάδας του. Ετσι η πλευρά του ήταν ουσιαστικά... ανενεργή και ίσως θα έπρεπε να βγει νωρίτερα, καθώς οι γηπεδούχοι έπαιζαν εκείνο το διάστημα με παίκτη παραπάνω και ήθελαν να πιέσουν.
Γενικότερα ο Μάατσεν μέχρι στιγμής συγκαταλέγεται στις απογοητεύσεις της Ριζούπολης. Αν και έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του, μετρά μόλις μία τελική, στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Εκτοτε σε 6 σερί παιχνίδια δεν έχει απειλήσει την αντίπαλη εστία, ενώ συνολικά έχει βγάλει μόνο 4 εύστοχες σέντρες. Ναι μεν ακόμη δεν θεωρείται «κολόνα καθώς αγωνίστηκε ως τώρα μόνο σε 368 λεπτά (κατά μέσο όρο 53' σε κάθε αναμέτρηση), ωστόσο έχει ήδη πάρει πολλές ευκαιρίες χωρίς να τις αξιοποιήσει.
Ο δεξιός ακραίος του Απόλλωνα, όπως άλλωστε και όλοι στην ομάδα, καλούνται άμεσα να αλλάξουν εικόνα. Κυρίως στο επιθετικό κομμάτι. Η μέχρι στιγμής συγκομιδή της είναι απογοητευτική. Σε 7 παιχνίδια, μόλις 2 γκολ ενεργητικό και αμφότερα προήλθαν από στημένες μπάλες (την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ελμπάζ στην πρεμιέρα και την προβολή του Παπάζογλου σε φάουλ του Μενδρινού στη Λιβαδειά). Ο Μάατσεν συγκαταλέγεται στους παίκτες που αποκτήθηκαν με σκοπό να τον σηκώσουν στους όμως του. Ως τώρα, δεν το πράττει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα